Покушението срещу високопоставения данъчен служител от началото на седмицата се

...
Покушението срещу високопоставения данъчен служител от началото на седмицата се
Коментари Харесай

Горанов: Покушението срещу високопоставения данъчен служител се разглежда като изстрел към държавата

Покушението против високопоставения данъчен чиновник от началото на седмицата се преглежда като изстрел към страната. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов след изключителна среща при премиера Бойко Борисов.

В нея участваха вътрешният министър Валентин Радев, основният прокурор Сотир Цацаров и управлението на Националната организация за приходите.

Най-добрият медицински екип се грижи за потърпевшия началник на фискалния надзор в Националната организация за приходите Иво Стаменов и сигналите за положението му са позитивни, увери финансовият министър Владислав Горанов:
Разглеждаме това посягане не като посягане против една съответна персона или един съответен държавен чиновник, а като изстрел против страната и държавността.

Със сигурност покушението не е обвързвано с персоналния живот на данъчния чиновник, удостовери основният прокурор Сотир Цацаров.
Очевидно е, че със своите служебни отговорности той го е провокирал, с осъществяването им по метода, по който е предписано от закона. То обаче е сигнал, злокобен сигнал към всички негови сътрудници и изобщо към всички, които работят за страната.

Най-добрият екип в Столичната дирекция на полицията е зает с следствието, добави отрасловият министър Валентин Радев и даде обещание:
С решимостта си да стигнем до края, да намерим освен причинителят, а и този, който е поръчал това посягане върху живота на Иво.

От страна на прокуратурата по случая ще работи Борислав Сарафов. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР