Покупката на първата кола е една от най-важните стъпки в

...
Покупката на първата кола е една от най-важните стъпки в
Коментари Харесай

5 страхотни опции за малък хечбек в ролята на първата кола

Покупката на първата кола е една от най-важните стъпки в живота на всеки млад водач. А през днешния ден колите са скъпи, даже и използваните. Следователно е нужно да извършите вярното съответствие сред цена и качество. Всъщност на пазара има доста забавни коли в категорията „ до 10 хиляди “на които да обърне внимание бъдещият водач. Ето и пет такива оферти.
1. Dacia Sandero `5

Най-достъпната кола за днешната юноша измежду колите с пет порти. Второто потомство коли от 2013-2014 година са показани с забавна гама от мотори и скоростни кутии. Най-често се срещат бензинови с механична трансмисия, които са евтини и лесни за подръжка компактни коли.

2. Skoda Fabia `5

Чешките хечбеци във възрастовата категория до седем години принадлежат към второто потомство на модела. Повечето от тях са оборудвани с мотор със 70 конски сили и ръчна скоростна кутия. Често колите се продават и в добра настройка, а пробегът на " чехите " рядко надвишава 150 хиляди км.
3. Kia Rio `5

Колкото по-добро е оборудването, толкоз по-висока ще бъде цената за използвано Rio. Тя обаче си заслужава, в случай че желаете най-вече екстри на най-ниска цена. Най-често това са коли с 1.4 и 1.6-литрови мотори. Що се отнася до скоростните кутии, колите се срещат както с механика, по този начин и с автоматик, само че последният не е за препоръчване
4. Opel Corsa `5

Отново не толкоз известен вид, само че въпреки всичко си коства да му се обърне внимание. Можете да намерите коли от този модел с 3 и 5 порти. Изборът на мотори за Corsa не е прекомерно огромен. Най-често това са или 85 " коня " с механична трансмисия. Повечето такива коли на вторичния пазар обаче са с огромен пробег.
5. Ford Fiesta `5

Солидно изглеждащата Fiesta се намира на вторичния пазар с разнообразни мотори, само че този със 105 конски сили и ръчна скоростна кутия е най-благоприятен. Най-често пробегът на такива коли не надвишава 150 хиляди км. Има обаче коли в много подозрително положение, тъй че инспекцията в сервиз е наложителна.

P.S. Реални разгласи на всички тези оферти, можете да откриете в най-големия уебсайт за коли у нас
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР