Покрай малоумните мерки на абсолютно нефелния служебен здравен министър Стойчо

...
Покрай малоумните мерки на абсолютно нефелния служебен здравен министър Стойчо
Коментари Харесай

ИВА НИКОЛОВА: Властта е в човек с нездрава психика - Радев ще мине и през трупове, за да е на държавна софра още пет години. Сметката му идва заедно с нашите за тока - след три седмици!

Покрай малоумните ограничения на безусловно нефелния длъжностен здравен министър Стойчо Кацаров и изцяло шизофренните реакции по този мотив на управленческия му родител Румен Радев човек към този момент не се пита стават ли за нещо тези хора или не. Не стават, видя се.

Въпросът към този момент е надалеч по-сериозен - естествени хора ли ни ръководят или с тежки душевен разстройства ?

Макар и той да е реторичен, тъй като отговорът също е явен.

В набиращата скорост четвърта пандемична вълна и при цялостното безучастие на държавното управление жителя на президентството Румен Радев, който към този момент над половин година ръководи еднолично страната, похвали назначените от него управляващи и персонално Стойчото си, че се оправят ослепително с ситуацията . На същия този декор въпросното Стойчо пък съобщи, че не ще да го питат за вихрещата се болест, тъй като няма какво ново да каже. Бравос!
свързани новини6659на 21.10.202120820на 20.10.2021
Сетне същото това Стойчо разгласи за наложителен тъй наречените " зелен документ " при едвам 20% имунизирани в България. С концепцията да накара хората да се имунизират. Всъщност с лъжата, че не желал непременно да накара хората да се имунизират. Защото истината зачертава дефинитивно ламтежа за власт на бащицата му Румен Радев и втория му манда т.

А истината е елементарна като гъбена супа. И е крещящо политическа. По време на акция да обявиш локдаун е самоубийствено за този, който го афишира. А го афишира точно Румен Радев посредством Стойчото си.

Затова се употребява евфемизма " зелен документ ".

После същият Румен Радев, който предишното лято поведе вандалите на улицата с вдигнатия си пестник да смъкват властта, да безчинстват по улиците и да маскарят институции, здания и хора, през вчерашния ден съобщи, че няма да смени Стойчото, тъй като това няма да реши нито един проблем, а експанзията на днешните протестиращи също не решавала проблемите .
свързани новини139616на 20.10.2021
От което излиза, че миналогодишната експанзия също е била непотребна, само че тогава му отърваше. Макар през днешния ден да го няма Хаджигенов, който една кора яйца най-малко да занесе и с Минеков най-малко един ковчег да понесат и най-малко една бесилка да вържат. И самият Радев го няма най-малко с пестник да ги насърчи.

Защо по този начин бе, политически Мимета? Къде се дянахте всичките поборници за национални правдини?

Няма ги и ония главосити псевдожурналисти , които са се самообявили за баш демократи, тъй като обслужват олигархичните ползи на притежателя си Иво Прокопиев, да се развикат против полицейското принуждение на Бойко Рашков, поради ареста на протестиращ, нападнал просветителния министър Николай Дянков, въпреки и той да е от същото свърталище .

Няма ги, тъй като какво да създадат в този момент - да се раздерат ли и те като жабата сред умните и красивите? От едната им страна - натупаният им министър от протестиращи, от другата им страна - арестуващият протестиращи Бойко Рашков. Май нямат потребен ход. Пък нищо, че до оня ден се драха за полицейското принуждение на предходното ръководство против уличните хулигани, които безнаказано удряха и палеха служители на реда и зареждаха здания и улици с коктейли " Молотов ".

Защо по този начин бе, медийни Мимета? Къде се скрихте, демократични мои?

До оня ден и техният любим Румен Радев обясняваше какъв брой несъответстващи са ограниченията против ковид на предходната власт . А през днешния ден, когато в без една минута оповестиха на цялата нация, че не може да върви на никое място, даже на работа и в болница, без " зелен документ " и хвърлиха в потрес и смут всички родители и учители, обявявайки, че децата още в този миг минават на онлайн образование , въпреки да обещаваха, че учебните заведения са последните, които ще затворят, Радев обикаля с държавни пари тлаки и седенки да си прави акцията и даже не мъцва нищо по въпроса .

И защото по време на цялото досегашно еднолично ръководство на Румен Радев и неговата хунта във тип на служебно държавно управление човек е заливан от смут след смут, сериозната граница на търпимото в един миг е прекрачена. Тогава индивидът сяда и си задава единствения логически въпрос - какво значи всичко това. И незабавно намира и отговора, тъй като той е явен.

Това значи, че всичко от предходната година до момента, осъществено под юмрука на Румен Радев е неистина и машинация.

Битката не е била за никаква народна власт. Битката е била за самия него и лепливия ненужен и неприпознаван от никого политически планктон вид Манолова, Дончева, Хаджигеновци и Бабикяновци против мизерни властови дивиденти . Макар те да са толкоз некадърни, че и тях не можаха да осъществят.

Означава, че н а върха на страната сме поставили човек с нездрава душeвност, който не отличава положително от зло, който е изцяло лишен от ценностна система , който в никакъв случай в живота си не се е преборил за един къшей самун, изкаран със личен труд, който целият народ е хрантутил от раждането му до ден сегашен с парите си, който даже гащи и чорапи не си е купувал самичък, тъй като му ги е давала и до ден сегашен му ги заплаща страната, тоест, ние .

Който не сортира хора и средства и може да мине през трупове, с цел да си обезпечи държавната прехрана за още пет години. Макар към този момент забележими да са единствено политическите трупове към него на Христо Иванов и Корнелия Нинова поради харвардските му аферисти Петков-Василев. Видимо е също, че се пробва да натръшка и медийни трупове на тези, които не играят по гайдата му. Но с нездравия искра в очите на производното си Бойко Рашков може да си обезпечи и други - физически.

Вече е късно да разсъждаваме кой го измисли тоя Румен Радев, по какъв начин го вкара във властта, за какво го направи. Пък и няма смисъл.

Единственото, върху което има смисъл да се разсъждава, е по какъв начин този явно несъответстващ и демонстративно жесток човек да не бъде повече във властта . Да не наднича от сметките ни за ток. Да не ни дебне от цените в магазина. Да не ни причаква с бухалката на мними " зелени документи ", означаващи локдаун. Да не банкрутира бизнеса ни. Да не зачертава работните ни места. Да не ликвидира бъдещето на децата ни. Да го няма на главите ни!

И мислейки за всичко това, човек се сеща за един единствен метод - да отиде да гласоподава. Още повече, че е скоро - единствено след три седмици.

Както споделят хората, във всяко зло има и нещо положително.

Щяла да е ниска изборната интензивност?! Няма да е ниска. Защото всички получаваме сметки за ток и какво ли още не. Всички си купуваме храна от магазина. Всички имаме деца. Всички ги изхранваме и се изхранваме сами.

И в тази ценова вакханалия един безконечен хрантутник по-малко ще ни пристигна добре. Здравият разсъдък диктува, че той не може да бъде и идващ . А пък в случай че стане и идващ... Е, каквото самичък си аргументи човек, никой не може да му го аргументи.

Нали по този начин, Румен Радев! Ти си мислиш, че аргументи всичко това на нас. Не, аргументи го на себе си. И по тази причина дружно с нашите сметки за ток през последния месец ще пристигна и твоята сметка - за целия ти живот . Понеже, колкото и да сме те хрантутили, няма безвъзмезден обяд.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР