Покрай дербито с ЦСКА-София от Левски са изпуснали важен срок,

...
Покрай дербито с ЦСКА-София от Левски са изпуснали важен срок,
Коментари Харесай

Сините изпуснаха срока да се разплатят с бивш свой футболист

Покрай дербито с ЦСКА-София от Левски са изпуснали значим период, написа “Меридиан Мач”. Клубът трябваше да заплати до края на септември парите, които дължи на Дъстли Мюлдер. Холандецът осъди “сините” и на последна инстанция в Лозана през септември, откъдето оповестиха, че той би трябвало да получи 39 000 евро и 5% рента към тях в период от 30 дни. От “Герена” обаче не са подхванали навременни ограничения, с цел да решат този въпрос и в този момент ще би трябвало да търсят бързо съглашение с някогашния си футболист.

Мюлдер първо удари “сините” във ФИФА, а по-късно и в Спортния трибунал в Швейцария, откакто от “Герена” взеха решение да апелират претенциите му. Холандецът изкара близо 4 години в Левски, където пристигна през лятото на 2010 година. Мюлдер обаче стана непотребен през 2014 година, когато бе подхваната огромна чистка през лятото. За последно той носи синята фланелка в мача с Лацио за 100-годишнината на клуба.

През предходната година Мюлдер постави завършек на кариерата си, макар че бе спряган за завръщане на “Герена”. Първа лига 10 кръг, събота 29 септември  ЦСКА-София 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР