Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, което така

...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, което така
Коментари Харесай

Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не е изпълнено

Покойната поп звезда Майкъл Джексън има скрито наследство, което по този начин и не било изпълнено след гибелта му, твърди някогашният му управител Реймон Бейн, съобщи “Индипендънт”.

Според Бейн Джексън е написал наследство през 2006 година, което значи, че то анулира това от 2002 година
Фенове на Майкъл Джексън означиха 10 години от гибелта му Стотици фенове на Краля на попа се събраха на гроба му в Глендейл, Калифорния
“В това наследство той в детайли разказа по какъв начин би трябвало да се резервира и поддържа неговото завещание. Майкъл го написа пред нотариус и мен”, разяснява Бейн.

По думите й обаче тя не знае къде се намира въпросното скрито наследство и се надява то да се появи.

“Всеки, който е познавал Майкъл знае какъв брой систематичен, сериозен и прецизен беше той. Надявам наследството му от 2006 година да бъде намерено и изпълнено”, добавя тя.

По думите й досега няма нито едно подаяние направено в името на Майкъл Джексън – нещо, което той доста би желал.

След гибелта на артиста през 2009 година властта върху неговото положение беше дадена на двама души, записани в наследството от 2002 година Отношенията сред тях и фамилията на Джексън са обтегнати и се водят каузи.
Дъщерята на Майкъл Джексън отхвърля да е правила нов опит за самоубийство Предполага се, че тя е пробвала да си пререже вените
Пълномощниците на Джексън разясниха пред “Индипендънт”, че “Реймон Бейн няма право да работи от името на Майкъл Джексън, нито да употребява неговото завещание за каквито и да било дарителски акции или реклама”.

Така и не излиза наяве къде се намира тайното наследство на поп иконата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР