Поклащайки съблазнително бедра, тя се качила на пилона и казала

...
Поклащайки съблазнително бедра, тя се качила на пилона и казала
Коментари Харесай

Гръмна Преди Минути: Кръв Оплиска Една От Най-Скандалните Дами В България! Човека Си Плати, Вадят Го От

Поклащайки съблазнително бедра, тя се качила на пилона и споделила на здравеняка да гледа от долу смайващата панорама. Потният от тестостерон и предпочитание юноша седнал на посоченото место до пилона и се наслаждавал, набъбвайки някои неща по себе си.

Идеята на Мис Тигрова била лудото й кълчотене по пилона да приключи със сядането й на главата на бъдещия жених. Само че замисълът на тигрицата се провалил.

Вместо да се задържи на пилона и да се плъзне гладко надолу, потните й ръце се изпуснали от стоманения кол и тя се стоварали с всичка мощ върху кратуната на мераклията.

Като на всичкото от горната страна крепко го халосала с 15-сантиметровите си токчета. Вместо незабравима нощ в стриптийз рейса нощта приключила в незабавното за младежа. Там той отишъл, с цел да снимат наранената му глава и да се види какви травми му е предизвикала еротичната танцьорка, написа разкрития.ком.

Кошмарът се случил преди няколко месеца. Но той се пази в цялостна загадка от Мис Тигрова и тези, които наели буса. Превърналото се в призрачен сън празненство коствало 350 лв. за два часа.

Купонът трябвало да бъде доста сексуален и доста запаметяващ се, единствено че приключил с цялостна злополука.

Мис Тигрова била паникьосана поради резила и се извинила. А младежът бил едвам укротен от останалите му приятели, другояче и тигрицата можела да му прави компания в болничното заведение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР