Показанията на специалния прокурор Робърт Мълър пред Конгреса на САЩ

...
Показанията на специалния прокурор Робърт Мълър пред Конгреса на САЩ
Коментари Харесай

Отложиха показанията на прокурора Робърт Милър пред Конгреса

Показанията на специфичния прокурор Робърт Мълър пред Конгреса на Съединени американски щати са били отсрочени за 24 юли по взаимно съглашение , което ще даде на членовете на Камарата на представителите повече време за въпроси към него, съобщи Асошиейтед прес.

Според сделката с Камарата Мълър трябваше да се яви за показания и разпит от конгресмените на 17 юли по отношение на констатациите в неговия отчет след следствието му за съветската интервенция в американските избори през 2016 година


 
Но депутати и от двете партии (републиканци и демократи) се оплакаха, че времето за слушания на тази дата няма да бъде задоволително за всички искащи да зададат въпросите си.

Според новото съглашение Мълър ще свидетелства по-дълго време пред двете комисии от Камарата, поискали срещата с него - юридическата и комисията по разузнаването .

Мълър дълго не се съгласяваше да дава показания и споделяше, че няма да дава пояснения за неща отвън написаното в отчета му.-->

Очаква се главните въпроси към него да се концентрират върху това имало ли е опити на президента Доналд Тръмп да оказва напън върху следствието, отбелязва АП.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР