Показанията на децата на Гуинет Полтроу - Епъл и Моузес

...
Показанията на децата на Гуинет Полтроу - Епъл и Моузес
Коментари Харесай

Децата на Полтроу също взеха участие в процеса за ски инцидента срещу нея

Показанията на децата на Гуинет Полтроу - Епъл и Моузес - прочетени на глас в процеса за ски злополука. На 28 март 16-годишният Моузес и 18-годишната Ейпъл прочетоха в съда показанията си, дадени пред адвокатите на майка им.

Полтроу е съдена от Тери Сандерсън, 76-годишен пенсиониран оптометрист, поради ски случай през 2016 година в курорта Диър Вали. В показанията си Моузес, който по време на случая е бил на 9 години, отбелязва, че въпреки " да не е видял действителния конфликт ", си спомня непосредствените последствия от него.

" Когато се спуснах със ски, чух майка ми да крещи на индивида ", споделя той. " Тя сподели нещо от рода на: " Какво по дяволите! Току-що се блъсна в мен. "

Моузес също така отхвърли да е викал майка си преди злополуката - нещо, което правният екип на Сандерсън допуска, че би могло да накара Полтроу да се блъсне в клиента им. След това, в показанията на Епъл, тя съобщи, че сходно на брат си не е видяла самия конфликт.

Gwyneth Paltrow's two children, daughter Apple Martin and son Moses Martin, had their depositions read during the civil trial regarding the 2016 ski accident involving their mother and Terry Sanderson.
— ABC News (@ABC)
" Чух някаква блъсканица, само че аз бях по-надолу, по тази причина взех решение да продължа да слизам до хижата ", споделя Епъл, която по това време е била на 11 години, преди да показа какво ѝ е споделил Полтроу по време на обяда след злополуката.

" Забелязах, че изглеждаше малко шокирана, и попитах какво се е случило, а тя сподели: " Този ме блъсна. Той се блъсна право в гърба ми ", споделя Епъл за реакцията на майка си. " И си припомням, че тя направи това придвижване, като сподели, че той се е блъснал в гърба ѝ и двамата са паднали ".

" Тя беше в положение на потрес ", добави Епъл за 50-годишната актриса.

" След това реши, че няма да кара ски до края на деня, което тя в никакъв случай не прави; постоянно остава на място. Но реши да слезе, тъй като беше в потрес и изпитваше болежка. Никога не съм я виждала по този начин разтърсена. Беше доста ясно, че е очевидно смутена и има някаква болежка ", споделя още момичето пред правосъдния състав.

Според правни документи, получени от ET, Сандерсън съди Полтроу за повече от 300 000 $ обезщетение по отношение на случая от 26 февруари 2016 година Съдебният развой стартира във вторник, 21 март, в Парк Сити, където Полтроу подаде срещуположен иск против Сандерсън и желае 1 $ алегорично обезщетение плюс адвокатски възнаграждения.



В желае Сандерсън твърди, че е получил " мозъчна контузия, четири счупени ребра и други съществени пострадвания " на 26 февруари 2016 година, когато съгласно него Полтроу го е блъснала, до момента в който е карал ски на писта за начинаещи в курорта Диър Вали. Сандерсън твърди, че Полтроу е карала ски по " неконтролируем " метод и е отпътувала, без да повика помощ. В желае той твърди също, че е упрекнат за случая от личния състав на курорта Диър Вали в подаден отчет за случай.

Полтроу обаче остава безапелационна, че Сандерсън я е блъснал откъм гърба по време на ски разходката. Когато актрисата застана на свидетелската пейка, тя беше запитана дали изпитва някаква съпричастност към пенсионирания оптометрист, който твърди, че е получил мозъчна контузия и четири счупени ребра. Полтроу съобщи, че изпитва " огромно страдание към него ", тъй като " наподобява, че е имал доста сложен живот ".

След това, когато Сандерсън застава пред съда, давайки показания за имейл, който е изпратил на дъщерите си малко след случая. Въпросното електронно писмо включвало тематиката " Известен съм... ", което Сандерсън обяснил в показанията си. " Главата ми беше разбъркана, [но] единственото, което се пробвах да направя, беше обезверено да поддържам връзка с децата си, преди да са чули от някой различен, [че] съм смачкан ", сподели Сандерсън пред правосъдното жури в Парк Сити, Юта. " Не подбирах добре думите си, напълно не по този начин, както се усещах, и в действителност се пробвах да внеса малко лекост в една сериозна обстановка и това се обърна против мен ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР