Покъртителни кадри показват момента, в който a се превръща в

...
Покъртителни кадри показват момента, в който a се превръща в
Коментари Харесай

Адски момент огромен ад избухва на сватбата, докато гостите бягат, за да спасят живота си от стената от пламъци

Покъртителни фрагменти демонстрират момента, в който a се трансформира в пъкъл, до момента в който се раздира в залата – оставяйки петима души в болница и още 22 други ранени.

Това трябваше да бъде най-щастливият ден в живота на. Но часове откакто споделих, че го върша на идиличното място в Сан Мигел де Аленде, Мексико, в събота, 16 март, се случи злополучие. Пищният банкет в самопровъзгласилото се за „ най-ексклузивното “ сватбено място Hacienda Los Arcangeles видя 850 посетители, събрани в първокласната шатра, с цел да отпразнуват младоженците.

Но към 22:30 ч. избухна голям пожар, като хората можеха да бъдат чути да крещят и да се види по какъв начин бягат от сцената в ужасяващия клип. Огънят бързо се популяризира по покривките и върху изкуствената зеленина, защото пламъците бумтяха на няколко метра височина от отворите на залата.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Събитията злокобно се развиха на фона на „ So What “ на P!nk, до момента в който тя присмехулно пее „ I wanna start a fight “. Един мъж също може да бъде забелязан да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР