Поканени сте на коктейл или романтична среща? Не знаете какъв

...
Поканени сте на коктейл или романтична среща? Не знаете какъв
Коментари Харесай

Ето, как да си направите грим за коктейли, подходящ за празниците

Поканени сте на коктейл или сантиментална среща? Не знаете какъв грим би бил подобаващ? Не се безпокойте! Имаме всичко, с цел да ви помогнем да изберете верния грим за своето сладко лице.

Ярки устни, безукорен грим, железни сенки за очи - тези избори ще ви накарат да заблестите и да изглеждате съблазнително във всяка обстановка.
1. Правилно червило:
Въпреки, че ярките устни за коктейл са малко напрегнати, защото ще би трябвало да допълвате грима и червилото си от самото начало. Все отново ще изглеждате красиво и хипнотизиращо. Изборът на сянка за устни е едно от най-важните подготвителни неща. Цветът на червилото би трябвало да е тъкмо оттенъкът, който подхожда на вашия звук на кожата. След като изберете червило или емайл, нанесете го, върху всички устни. След това вземете памучен тампон и омекотете външния силует на устните. Смесете червилото леко за тайнствен резултат.
Само не забравяйте, че не може да извършите това, в случай че червилото е блестящо. Сега имате красиво завършена и блестящи устни, които ще ви накарат да изглеждате секси и ефектно. За да запазите червилото си трайно, нанесете тъничък искра, над горната част на червилото. Това ще му придаде зарево и ще запечата цвета с още по-голяма продължителност.
2. Драматични очи:
 Минерален декор дьо загар: най-подходящият за лятото Минерален декор дьо загар: най-подходящият за лятото
Топлото време към този момент е реалност и лъчите, които самоуверено пробиват облаците, осезаемо се отразяват по кожата. Това лято заложете на козметика, ко...
За коктейлно празненство се нуждаете от съвършената съблазнителна визия, която ще е подготвена за нула време. За това е уместно железно опушен грим на очите. За самоуверен външен тип може да изберете типичен черни или даже сиви нюанси и по-малко натоварен колорит - бронзов или кафяв. Сега линията на очите може да е с черен молив и четка, както и блестящи шоколадово-бронзови сенки, върху клепачите. Последните са красиво систематизирани. За по-смел външен тип прибавете нотка грациозност към опушените очи. Може да го извършите с разнообразни наслоявания в разнообразни нюанси. Много подобаващи са цветове в синьо или лилаво. Може да опитате бронзови кремави сенки за очи и да ги смесите отмерено с медни и златни нюанси, да го нанесете, върху ъглите на очите, създавайки хоризонтална V форма. Нанесете и смесете тези цветове под очите, с цел да избегнете грубите линии.

3. Свръхестествена кожа:
Подгответе лицето си, като нанесете отмерено лек овлажнител и попълнете коректора единствено там, където е належащо. (Може да го нанесете върху тъмни кръгове и петна.) След това нанесете грунд за грим. Това ще отстрани тъпостта и придава на кожата искра с безупречно покритие. Сега смесете пудрата по горната част на скулите и веждите си. Нанесете ружа деликатно, като наблегнете вярно лицето си.
За да запазите грима да наподобява натурален, пресен и освежителен. Трябва да нанасяте козметиката с дребни спретнати придвижвания и да не прекалявате.
 Все повече козметични компании се отхвърлят от талка в продуктите си Все повече козметични компании се отхвърлят от талка в продуктите си
Най-големите компании на международния парфюмериен и козметичен пазар последователно се отхвърлят от потреблението на талк в някои типове артикул...
4. Удебелени вежди:
Начертайте съвършената линия и ъгъл на веждите.
Използвайте гребен за веждите и дългите четки, с цел да запазите космите, ориентирани нагоре в същата посока на напредък. Подрежете дългите косми на веждите.
5. Дълготрайни мигли:
За да засилите резултата, това е изострен и в това време непретенциозен грим. Той се нуждаете от дълги, буйни мигли. Това е завършването на идеалния облик - безспорна хубост. Следвайте тези елементарни препоръки за грим за коктейли и блестете като елмаз!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР