Пожелавам си единствено да прогледна и здраве. Дните ми минават

...
Пожелавам си единствено да прогледна и здраве. Дните ми минават
Коментари Харесай

Сашка Васева си пожелава единствено да прогледне

" Пожелавам си само да прогледна и здраве. Дните ми минават тъжно. Хората могат да ми оказват помощ, като ме канят на участия. Искам да ме обичат, както до този миг и да бъдат съпричастни със ориста ми, както до този миг. " Това показа в особено изявление пред Петя Дикова по БТВ Сашка Васева.

През 2009 година тя призна, че не вижда с дясното око и от този момент води битка за зрението си. Миналата година Сашка Васева стартира още по-страшна битка - с израстък в мозъка. Сложна 12-часова интервенция в Германия отстранява израстък с размерите на яйце. Зрението на певицата се усъвършенства и към този момент вижда силуети. Тази седмица тя се завърна и на сцената и зарадва публиката на „ Пирин фолк “.



Сцената и музиката – лекарството за певицата

„ Чувствам се добре. Вълнувам се от появяването си на „ Пирин фолк “, тъй като това е моята сцена. 30 години „ Пирин фолк “ – 30 години Сашка Васева. Моята кариера стартира там с песента „ Не мога да те не помни Георги “. Песен, която публиката направи шлагер “, добави певицата.

Васева добави, че през годините сцената и музиката са били лекарство за нея и добави, че последните няколко месеца са най-трудният интервал в живота ѝ.

„ Имаше моменти, които виждах, че не се усъвършенства зрението ми и това ме отчайва. Лекарите дава вяра, че ще се възвърне с времето, само че кой знае това. Моят брачен партньор е ангел. Имам шанс, че съм се оженила за него. Песента, която ще изпея на „ Пирин фолк “ – „ Зелените очи “ беше самобитна молитва преди да го срещна. Съпругът ми направи и невъзможното да избави живота ми “, сподели Сашка Васева.

" Искам да пея, за мен сцената е всичко. Там се усещам в най-свои води. Липсват ми театралните тоалети ", акцентира тя за най-важното нещо в живота си.

" Нито един сътрудник не остана с мен. Всички си вършиха пиар и реклама, че ще ми оказват помощ. В края на краищата нито един сътрудник не ми оказа помощ ", съобщи Сашка Васева.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР