Пожарникарите откриха тялото на втора жертва след големия взрив и

...
Пожарникарите откриха тялото на втора жертва след големия взрив и
Коментари Харесай

Две станаха жертвите при експлозията в химическия завод в Каталуня

Пожарникарите откриха тялото на втора жертва след огромния гърмеж и последвалия пожар през вчерашния ден в химически цех в Североизточна Испания, оповестиха през днешния ден локалните противопожарни служби, представени от Ройтерс.

Ранените при детонацията в град Тарагона са осем. Пожарът продължава да гори, само че е овладян.

В Туитър месните управляващи разясниха, че към момента не са открили самоличността на втората жертва: " В региона има систематичен риск и сега се правят дейности за стабилизиране на обстановката в региона и безвредно постигане до жертвата. "

Испанският министър председател Педро Санчес е по отношение на каталунските управляващи, споделиха от неговата канцелария и допълниха, че държавното управление е готово да " окаже нужната помощ предвид на сериозността на този случай, вследствие на който са ранени няколко души и са нанесени обилни материални вреди ".

Службата за гражданска отбрана, която в началото предложи на хората от покрайнината да си стоят по домовете като превантивна мярка, съобщи, че взетите през днешния ден проби за качеството на въздуха не са посочили съществуване на риск.

Властите проверяват аргументите за случилото се, което те разказват като " химически случай ", отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР