Пожарът в Пазарджик е бил потушен тази сутрин около 7

...
Пожарът в Пазарджик е бил потушен тази сутрин около 7
Коментари Харесай

Огнеборци цяла нощ се борили с пожара в Пазарджик, огнища продължават да бушуват

Пожарът в Пазарджик е бил сподавен тази заран към 7 часа, заяви за „ Телеграф “ Мирослав Стоянов, представител на Областната дирекция на полицията. В момента се гасят обособени огнища, които са вътре в купчините с боклуци. Те се разравят със специфична техника, изясни Стоянов.

Огнеборците ще останат на мястото до края на деня, с цел да потушат всички местни огнища и с цел да може да се предотврати обновяване на пожара. „ Към момента от мястото излиза бял пушек. Той не е от горене, а от парата – от водата, която се изпарява от високата температура “, добави представителят на полицията.

През цялата нощ пожарникари от Пазарджик, Панагюрище, Белово, Пещера и няколко екипа от Пловдив и Карлово са се борили с огнената буря. „ Много натоварено беше денонощието за пожарникарите, тъй като се постановяваше през няколко минути пожарна да напуща местопроизшествието и да бъде зареждана с вода.

За наслада ситуацията е овладяно. Най-важното е, че няма потърпевши хора. Причината за пожара и вредите от него занапред ще се обясняват, откакто напълно приключат гасителните дейности на терен “, заключи Мирослав Стоянов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР