Пожарът, който възникна в птицекомбинат във врачанското село Мраморен, е

...
Пожарът, който възникна в птицекомбинат във врачанското село Мраморен, е
Коментари Харесай

Пожар в хале на птицекомбинат край Враца обхвана земеделска земя

Пожарът, който породи в птицекомбинат във врачанското село Мраморен, е овладян изцяло, откакто към 17:30 ч. в региона заваля дъжд, оповестява БНР.

В гасенето на огъня, обхванал 800 дка. повърхност, участваха 4 екипа на пожарната и десетки доброволци. Трима от тях пострадаха, откакто погълнаха парещ въздух. Прегледани бяха от медици, пристигнали на място. Един от потърпевшите - мъж на 22 години, е превозен до незабавното поделение на болничното заведение във Враца, само че след обширен обзор е бил освободен.

В ранния следобяд огънят се разгоря поради мощен вятър и от община Враца приканиха за помощ компаниите със профилирана техника и доброволци. От локалната администрация са изпратили водоноски. Предстои обезпечаване на още техника, която да помогне екипите.

Самият пожар в комбината беше овладян, само че се популяризира и в противоположна посока - към село Чирен. В покрайнините на селото изгоряха един кубик дърва, в двора на къща. Пожарът там е овладян към огромната свинеферма край селото, сподели кметът. Дъждът е оказал помощ за потушаването му в труднодостъпна околност край кариерата в Чирен.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР