Пожар избухна днес в складове за дрехи в софийското село

...
Пожар избухна днес в складове за дрехи в софийското село
Коментари Харесай

Пожар избухна в склад за дрехи край София, овладяха го

Пожар избухна през днешния ден в хранилища за облекла в софийското село Казичене. Сигналът за случая е подаден към 10,10 ч. на тел.112. Малко повече от четири часа след експлоадирането пожарът бе овладян. Вътрешният министър Валентин Радев, който бе на място, заяви следобяд, че гасенето е към края си. Няма данни за потърпевши хора.

   
 
Публикувахте от Новините на NOVA в 15 юли 2017 година
" Сградата е частна. Има наематели. Пожарникарите влязоха с апарати първоначално, с цел да потърсят хора, не са намерили никого ", посочи Радев.
 
Той разяснява, представен от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, че за момента не е известна повода за пожара.
На място бяха изпратени 12 пожарни автомобила на Групово дело ПБЗН, както и няколко водоносни автомобила, помощ е оказана от дирекция " Сигурност " на Столичната община.
 
" Благодаря на общината за съдействието и доста положителния синхрон за общи дейности по потушаване на пожара, обхванал над 3 дка повърхност. Има станция на Регионална инспекция за опазване на околната среда за надзор на въздуха. В приемните пластове чистотата на въздуха е в нормите и няма заплаха за жителите ", съобщи министърът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР