Поискали сме делото да бъде разгледано при закрити врата, тъй

...
Поискали сме делото да бъде разгледано при закрити врата, тъй
Коментари Харесай

Обвинените за атаката срещу НАП искали да всеят смут и страх, готвели воден атентат срещу властта

Поискали сме делото да бъде прегледано при закрити врата, защото се касае за данни, свързани с националната сигурност. Внесли сме искане да не бъдат разфгласявани данни, които да нагнеятват в допълнение напрежение. Това сподели завеждащият отдел "Антитероризъм " в Специализираната прокуратура прокурор Евгения Станкова преди началото на делото, на която би трябвало да бъде избрана мярка за неотклонение на обвинявания на подбуждане към кибертероризъм притежател на "ТАД Груп " Иван Тодоров.

До този миг притежателят не е съдействал по никакъв метод, добави Станкова.

Има данни, че са копирани данни на висши управителни персони, както и една доста известна хазартна игра. Избирателно са подбирани данни на кои компании да бъдат копирани. Анализът на всички доказатекства досега е, че задачата е да бъде основана някаква обществена неустойчивост, че това е против настоящата политческа система, против формата на ръководство, уточни тя.

Установи се, че това е една активност против популацията, за да се всее неустойчивост измежду популацията, да се дестабилизира политическата конюнктура, държавното управление и да всее ужас и боязън в популацията. Налице е и осуетяване на активността на Националната организацията за приходите. Служителите там са извънредно обезпокоени. В сегашния момнет активността на Национална агенция за приходите е извънредно затруднена, не може да действа обикновено, сподели още Евгения Станкова.

Всичко, което се съдържа в делото, все още съставлява следствена загадка. Установено е посягане против сървъра на "Поливни системи ". Имало е предпочитание при прекосяваме на държавни глави, вероятно да бъде задействана поливната част пред Народното събрание, което да сътвори някаква неустойчивост, съобщи Станкова.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР