Похвални думи за полицая Стойчо Яковски, спасил детето, което си

...
Похвални думи за полицая Стойчо Яковски, спасил детето, което си
Коментари Харесай

Ето го полицая, спасил детето, което си глътна езика СНИМКА

Похвални думи за служителя на реда Стойчо Яковски, избавил детето, което си глътна два пъти езика на празника на Министерство на вътрешните работи в Пловдив през вчерашния ден, обикалят фейсбук. Възхитени пловдивчани споделят и фотографията на униформения, като не пестят суперлативи за него. Наричат го воин и заслужен българин.

" Стойчо Яковски, Човека, който избави живота на 4-годишния Павел, дете, което си беше глътнало езика и пребледняваше, до момента в който се чакаше лекарския екип. Човек с огромно " Ч ", за който полицейската работа не е просто работа, а предопределение, Човек, който с помоща на сътрудника си Ботьо Гиргинов обикаля детски градини и учебни заведения в извънработното си време и превантивно среща подрастващите с проблемите на придвижването. Героите не се раждат такива, те се основават, бъдете положителни и давайте позитивни образци. Гордея се, че познавам Човек като него и реверанс за постъпката му ", написа признателен пловдивчанин в групата " Забелязано в Пловдив ".

Както Марица.бг писа, момченцето два пъти си гълта езика и се наложи да бъде спасявано още преди идването на колата за спешна помощ. Първия път езика му извади татко му, а втория – служителя на КАТ Пловдив Стойчо Яковски.

Сред първите, отзовали се на случая, бяха и някогашният началник на КАТ Радослав Начев, който беше измежду публиката покрай колабиралото дете, и зам.-шефът на полицията Димитър Събчев.

Докато чакаха колата за спешна помощ на детето бе бинтована главата и то бе държано легнало на една страна на земята.

Директорът на ОДМВР-Пловдив Атанас Илков прекъсна приветственото си слово и дружно с гостуващия под тепетата зам.-министър на вътрешните работи Стефан Балабанов също дотичаха до мястото на случая.

За благополучие всичко се размина без затруднения. Детето беше откарано за прегледи в здравно заведение, а празникът на полиция продължи по набелязания сюжет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР