Походът на Гришо в Тура за 2018 година започва. Първият

...
Походът на Гришо в Тура за 2018 година започва. Първият
Коментари Харесай

Григор подхвана двама нещастни австралийци

Походът на Гришо в Тура за 2018 година стартира. Първият мач на Григор е повече от забавен и стартира в 6 часа българско време в австралийския град Брисбън. В конкуренцията на двойки в Бризбейн, Димитров ще играе на Централния корт с положителния си другар Райън Харисън против Лейтън Хюит (бивш номер 1 в ранглистата) и Джордан Томпсън.

Американецът Харисън е измежду експертите на двойки. Той и Григор са посочени за любимци за триумф в дуела. Австралийците Хюит и Томпсън пък са любимци на локалната аудитория.

Наскоро Райън Харисън провежда " скрита " камера на Гришо Димитров. Интересно е дали в този момент двамата ще съумеят да побеждават с купа, за краен триумф в конкуренцията на двойки са им нужни 4 победи.

По-късно през днешния ден Григор ще научи и името на първия си противник на сингъл. Той ще бъде избран в последния мач за деня на Централния корт сред Джон Милман и Питър Полански.

Димитров ще стартира отбраната на купата си на сингъл в Бризбейн с дуел, в сряда или четвъртък, непосредствено от втория кръг на конкуренцията. /Марица.бг
тагове григор австралиец
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР