Погребална агенция Продължаваме промяната“ ООД. Такова име поставя на парламентарната

...
Погребална агенция Продължаваме промяната“ ООД. Такова име поставя на парламентарната
Коментари Харесай

Явор Дачков: Погребална агенция „Продължаваме промяната“ ООД…

Погребална организация „ Продължаваме промяната “ ООД. Такова име слага на парламентарната група на ППДБ след вчерашната им изключителна конференция журналистът Явро Дачков. „ В неделя ПП-ДБ се молиха със сълзи на очи Борисов да ги вземе в държавното управление, сглобката да продължи и да не се върви на избори, във вторник крещят „ мафия “, тъй като Габриел ги е написала като министри “, написа още Дачков в собствен различен пост по тематиката.

SafeNews разгласява двата поста без редакторска интервенция:

В неделя ПП-ДБ се молиха със сълзи на очи Борисов да ги вземе в държавното управление, сглобката да продължи и да не се върви на избори, във вторник крещят „ мафия “, тъй като Габриел ги е написала като министри. Това няма по какъв начин да бъде оценено. И един съвет към Българска национална телевизия. Гледам в „ Референдум “ трима партийни политолози и социолози на ПП-ДБ – Веско Стойнев, Даниел Смилов и Христо Панчугов да се пробват да клакьорстват бездарно на Кирил Петков и Христо Иванов и да се тюхкат, че е нарушена конституцията, забравяйки, че единственият, който я е нарушил е самият Петков. И изядоха времето на другите двама участници Наталия Киселова и Димитър Ганев, които приказваха в действителност експертно, забавно и аргументирано.

Не мисля, че умнокрасивата и нескопосана партийна агитация и то на обединения в честен банкрут и електорален крах е подходящо да се сервира като „ експертност “.

Впрочем всичко, което до момента приказваха обществените клакьори на умните и красивите също се оказа банкрут и е редно те също да понесат някаква отговорност за лъжите и нелепостите, които изливаха непрекъснато в ефира през последните три години. И без това си имат партийни медии, в които пишат същите нелепости. Малко тв карантина няма да навреди.

 

ПП-ДБ приканиха Радев да отдръпна указа, припомня SafeNews.

Ето и какво пишат от президентството: В сходство с Конституцията при получен изпълнен изследователски мандат за сформиране на държавно управление президентът издава декрет, с който предлага на Народното събрание да избере за министър-председател претендента, препоръчан от съответната парламентарна група. Указът на президента по член 99 няма никакво отношение нито към структурата, нито към състава на Министерски съвет, а тяхното предложение за гласоподаване от Народното събрание е експлицитна отговорност на претендента за министър-председател.

Кандидатът за министър председател на ГЕРБ-СДС Габриел през вчерашния ден върна осъществен мандата на президента Румен Радев в президентството, напомня още SafeNews.

В първото си публично изказване след оповестяване на държавно управление от Мария Габриел ПП-ДБ се оповестиха против Мария Габриел, потвърждавайки, че е нарушила конституцията, припомня SafeNews.

„ Мария Габриел през днешния ден сподели, че не може да бъде министър председател. Габриел се поддаде на натиска на Борисов и Пеевски, няма качествата за министър председател “, сподели Кирил Петков.

„ Най-красивото и най-новото лице на мафията в България е Мария Габриел’, сподели от своя страна Асен Василев.

„ Кабинетът не е координиран с нас, аз не желая да бъда номиниран в състава на този Министерски съвет “, сподели Николай Денков.

„ Призоваваме Радев да отдръпна указа си “, сподели военачалник Атанас Атанасов. „ Такъв казус в новата българска история не е имало “, добави той.

Очаквам опрощение за епитетите и обидите. Това съобщи Мария Габриел – ГЕРБ,  пред публицисти в коридорите на Народното събрание, напомня още SafeNews.

За 9 месеца не съм си разрешила нищо сходно. Не съм нарушила Конституцията. Министрите са поели ангажимент за 18 месеца, на 9 месец има ротация. Разбира се, тяно право е да си подадат отказ. Четвърто – не преставам да имам вяра, че България има потребност от държавно управление и непоклатимост.
Работи се в екип, на който имаш доверие и стяма, че в този момент е моментът, в който би трябвало да продължим да демонстрираме своята отговорност към България. Това съобщи Габриел.

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР