/Поглеед.инфо/ «Позитано», какви ги вършите?! Защо вашето правителство затвори българското

...
/Поглеед.инфо/ «Позитано», какви ги вършите?! Защо вашето правителство затвори българското
Коментари Харесай

Волът, като рови...

/Поглеед.инфо/ «Позитано», какви ги вършите?! Защо вашето държавно управление затвори българското въздушно пространство за съветски самолети? Приехте решението тихомълком, посреднощ.

Защо, подлеци, участвате в акцията срещу братската страна?! Ай, ай, какъв брой сте страшни! С господарите си джафкате, лигавите се. И не осъзнавате какъв брой жалки са напъните да изглеждате високодобродетелни.

Зъбете се!... Русия ще се оправи. Защото нейно е правото. Доброто би трябвало да победи – най-малко това е логиката в нашия живот. И снарядите, които се сипят върху извергите от националистическите батальони, окупирали Украйна, са отмъщение за страданията на тамошните хора... А също по този начин – за Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, за опитите за преврати в Белорусия, РФ и Казахстан... Това е и дребен реванш за нашата погубена страна... За цялото зло, породено от обичаните Европейски Съюз и НАТО.

В моменти като сегашния личи кой е другар, и кой - гнилоч.Ако езикът ви не се обръщаше да кажете топла думичка за избиваните от киевската хунта поданици на Донбас и за бойците, тръгнали да гиспасяват, то най-малко можехте да успокоите истеричния си министър–председател и да поведете битка за неутралитета на България. Ала вие, кукли на конци, не притежавате нито морал, нито разум, с цел да постъпите по този метод. Нейсе, станахте прислужници на глобалистите... Но защосе подложихте на украинските неонацисти?! Братя по оръжие сте, нали - превратаджии и майцепродавци!

Нищо социалистическо няма при вас. Вместо да работите за възобновяване на родната стопанска система, ни налагатеамериканската тирания. С неистини пробвате да отклоните вниманието на народа от своята несръчност.

Оказахте се несправедливо във властта. Господарите ви набутаха там, тъй като сте им комфортни. И сегас все сили отработвате оказаното доверие. Оглозгвате кокалаците, останали от родината. Изкривявате националните нравствени ориентири. Тровите връзките с единствения непосредствен нам народ!

Вярно, волът, като рови, пръстта на гърба му пада... Ала за какво непрекъснато би трябвало да плащаме за закононарушенията на вашите политици?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР