Погледнете внимателно снимките, изберете тази, която ви привлича най-много и

...
Погледнете внимателно снимките, изберете тази, която ви привлича най-много и
Коментари Харесай

Изберете изображението, което ви харесва най-много, и прочетете какво е посланието ви за седмицата

Погледнете деликатно фотосите, изберете тази, която ви притегля най-вече и прочетете вашето седмично обръщение.

Не мислете прекалено много, а изберете картината, която първа ви " хване " окото, написа zajenata.bg.
Първа фотография
Избраният от вас облик демонстрира, че ще постигнете персонална цел. Тази цел е обвързвана с персоналното ви развиване, а не с кариерата ви. С други думи, ще постигнете вътрешен прогрес, който няма да се прояви външно. Може да забележите някои промени в реакциите си или да намерите успокоение. Без значение какъв брой дребни са достиженията ви, празнувайте напредъка си!
Втора фотография
През идващите дни може да се окаже, че ще имате някои провокации, които ще ви забавят. Може да се изкушавате да преодолявате кофеина, захарта, въглехидратите и енергийните питиета. Не влизайте в такава рутина. Използвайте единствено здравословна сила като ябълки, витамини и вода с лимон или джинджифил. Много е значимо да обърнете внимание на " горивото ", което давате на тялото си. Имате доста интервали на ангажираност и методът, по който функционирате, зависи значително от това, с което храните тялото си, а това включва и вашите вътрешни мисли.
Трета фотография
В момента салдото, любовта и удоволствието са в живота ви. Насладете се на този прекрасен и спокоен интервал, тъй като взаимоотношенията ви с други хора ви оказват помощ да процъфтявате след последните провокации. През идващите дни ще получите доста. Изрази своята обич и признателност към хората, които ви обичат и се грижат за вас, тъй като те са от огромно значение за вашия живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР