Поехме ангажимент и го свършихме. Днес не сме дошли да

...
Поехме ангажимент и го свършихме. Днес не сме дошли да
Коментари Харесай

Борисов: Държавата ще осинови Военновъздушното училище в Долна Митрополия


Поехме ангажимент и го свършихме. Днес не сме пристигнали да ни благодарите за това. Напротив. Аз съм доста впечатлен от вас и ще поема още задължения.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който е на посещаване в град Долна Митрополия. Борисов приказва пред курсантите и управлението на факултет "Авиационен " на Националния боен университет и командването на Военновъздушната образователна база "Георги Бенковски”. "Държавата ще осинови това учебно заведение, тъй като има огромна преспектива. Ще отпуснем 2 милиарда за нова техника, за битови условия, за образование на водачи. Възложил съм на управлението да приготви за Плевен какви терени има, с цел да се построи едно ново общежитие там. Защото като ви виждам какви сте младежи и сладури, нужно е да има и общежитие в Плевен. Ще има произвеждане и развиване. Дали ще е на самолети, дали ще е на дронове, ще забележим ", разкри министър-председателят.

Другото, което мога да ви обещая, е, че следващата година, октомври месец Автомагистрала "Хемус " ще стигне до Плевен. Колкото ще лишава на един боен от "Младост " да стигне стигне с кола до Военна академия в София, толкоз ще лишава от София да се стигне до тук. Едно време ми се смееха и не ми имаха вяра като строяхма Автомагистрала 'Тракия " и Автомагистрала "Марица ", само че в този момент не знам дали знаете, че всички кабели за Мерцедес се вършат в Димитровград. От другата страна на автомагистралата пък се вършат фаровете и мигачите. Два супер завода бяха издигнати единствено в границите на месец и това се дължи на обстоятелството, че има път и автомагистрала до Димитровград. Не можем да намерим квалифицирани служащи в Димитровград и Хасково. Така ще стане и тук, като построим Автомагистрала "Хемус ". Има ли път, има и вложители. Умните ще има какво да вършат.

След няколко дни е Гергьовден и желая да ви пожелая да сте живи и здрави. Вашите родители да ви се радват.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР