Подземна РЗП: 13 600 кв.м Надземна РЗП: 37 500 кв.м

...
Подземна РЗП: 13 600 кв.м Надземна РЗП: 37 500 кв.м
Коментари Харесай

Уникална АУРА

Подземна РЗП: 13 600 кв.м Надземна РЗП: 37 500 кв.м 2500 кв.м озеленяване Проектът е формиран от 3 поземлени парцела с обща повърхност над 8200 кв.м. Композицията от здания е формирана от общо 7, от които 6 жилищни и 1 офис постройка. Апартаменти - 212 бр. Магазини - 7 бр. Фитнес - 1 бр. Клуб - 1 бр. Офиси - 12б р. Гаражи - 11 бр. ПМ - 369 ПМ
Впечaтляващо функционална архитектура и модернистична хармония, сигурност, новаторски форми и богато пресъздаване на хубостите на българската природа в частен вътрешен парк.

Това ще бъде визитната картичка на всеки от притежателите и наематели на жилища и пространства в " Аура " - един план, който се чака от хиляди софиянци!
На основната локация бул. " Черни връх " АУРА ще заблести!
Комплекс " Аура " е основно ситуиран сред Околовръстния път и мол " Парадайс ". Изключително преимущество е лесният достъп до него както с автомобил, по този начин и с метро и автобусната градска мрежа. Локацията на новопостроен комплекс с такива мащаби е впечатляваща, защото е директно обвързвана с главните пътни артерии на София. Бърз авто достъп до центъра на столицата, Природен парк " Витоша ", до летище София и на пешеходно разстояние от мол " Парадайс " и Южния парк. На метри от " Аура " се намира автобусна спирка " Кв. Кръстова вада ". На пешеходно разстояние е и метростанция " Витоша ", а се плануват и нови метроспирки в непосредствена непосредственост. Можем да кажем, че това е най-добре обвързваният и обслужван от градски превоз новостроящ се комплекс в София!
Реклама Оптимален шир и улеснения, окъпани в светлина! " Ноубъл Хаус " проектира дефиницията на разкош.
" Аура " е ново измерение за качество на живот в София. Комплексът включва шест жилищни здания: " Артемида ", " Бендида ", " Венера ", " Гея ", " Деметра " и " Ерос ". Предвидени са първокласни общи елементи с изчистен и релаксиращ дизайн, както и впечатляващо предверие. Предвидени са фитнес зона, търговски площи, СПА и релакс зона, детски ъгъл и офис пространства клас А.
" Артемида "
Сграда " Артемида " е най-луксозното тяло от комплекс " Аура ". В него ще може да се насладите на високоестетичен вътрешен интериор и външен дизайн. Предвидено е първокласно предверие с обслужващ личен състав, който ще може да ви бъде в помощ когато и да е, както и специфичен пазач, който ще може да паркира персоналния ви автомобил. Просторните и необятни жилища в тази част са с панорамни гледки към цяла Витоша.
" Бендида "
Изцяло проектирана за удобството на огромните фамилии, които да открият спокойствието и възприятие за независимост в необятното пространство на постройката. Корпусът е 4-етажен дребен парадайс, в който всеки подробност е точно изпълнен за постигането на уют. В тази част са препоръчани 10 извънредно осветени жилището, с взор към Витоша и невероятния вътрешен парк на " Аура ". Собствен home service обслужва целия комплекс.
" Венера "
Шестетажната постройка " Венера " е едно впечатляващо украшение в комплекса, което се откроява с необикновен дизайн. В нея ще имате опцията да се насладите на тишината с панорама към Витоша и водно огледало, което се намира във вътрешния парк. Тук са обособени 39 жилището с южно ревю, жилища с дворно място, подобаващи за вечерен коктейл, събиране с цялото семейство и другари, както и игра за децата на въздух.
Реклама " Гея "
Това е вътрешната, по-земната част на " Аура ", заобиколена от зеленина и тишина, с 24 просторни жилището с подземни паркоместа. За тези, които желаят да са наоколо до зеленината и природата, да имат дворни пространства и да живеят в най-вече на четвърти етаж, този корпус ще носи успокоение и уют.
" Деметра "
Сградата е с четири етажа и с 15 огромни жилището. Тази част на " Аура " е още по-ориентирана към хората, които обичат да познават съседите си, да са обградени с богато озеленяване и да се любуват на всекидневието си в безспорна тишина. Ако работите от у дома или обичате да прекарвате много време вкъщи, един от жилищата на " Деметра " би могъл да се трансформира в сбъдната фантазия за комфорт, деловитост и успокоение.
" Ерос "
Сградата се намира навръх бул. " Черни връх ", като дава опция да се наслаждавате на хубава панорама към сърцевината на София и хубостта на забързания движещ се живот през нея, а за последователите на спокойствието задната част гледа към вътрешно построения двор, който носи приятност и успокоение. Сградата е построена от 10 етажа, състоящи се от 20 жилището и един мезонет на последния етаж. Корпусът е извънредно забавен и трогателен за тези, които желаят да следят прилива на живот в профил и отвисоко.

Период на строителство: 3 години
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР