Подводната спалня в Тhe Manta Resort, намиращ се на остров

...
Подводната спалня в Тhe Manta Resort, намиращ се на остров
Коментари Харесай

Уникална подводна спалня в Занзибар

Подводната спалня в Тhe Manta Resort, намиращ се на остров Пенба в Занзибар, ще ви накара да се почуствате като че ли сте пуснали котва в плитък крайбрежен коралов риф. През деня тропическите риби и други морски организми плуват до прозореца. През нощта, светлините осветяващи водата, притеглят калмари и други срамежливи морски създания.

Спалнята се намира в помещение под терасата, в която има огромни прозорци, предлагащи аспект към колоритния воден свят на открито. Над палубата, триетажна конструкция дава на гостите всички улеснения като на елементарна хотелска стая, с невероятна панорама.

Този желан оазис е закотвен на 250 м от брега. Представяте ли си поклащането на нежните талази до момента в който спите, събуждате се заран и се гмуркате, с цел да поплувате с тропически риби? Ако е по този начин, можете да си приготвите Щатски долар 1,500 на вечер за двама или 900 Щатски долар USD за един.

Плаващата стая е план на Майкъл Генберг, който е и основател на първата подводна хотелска стая намираща се в Швеция. Тя също е единична, само че плува с средата на езерото Мелерен, и сходно на тази на остров Пемба, дава на наемателите си приказна панорама към подводния свят на езерото.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР