Подсъдимият бизнесменът Ветко Арабаджиев е в болница с COVID-19. От

...
Коментари Харесай

Ветко Арабаджиев е в болница с коронавирус |

Подсъдимият предприемачът Ветко Арабаджиев е в болница с COVID-19. От известно време той се е лекувал отвън болничното заведение на пандиза, заяви БНР.

Арабаджиев, който е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “ от предишния май по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, е настанен в частно лечебно заведение.

Намира се под денонощна защита, споделиха от Министерството на правораздаването. Миналият петък му е изработен PСR тест, който се е оказал позитивен и Арабаджиев е бил изместен и настанен е в Коронавирус отделението на лечебното заведение.

Ветко и Маринела Арабаджиеви станаха клиенти на прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения в размер над 8 000 000 лева и пране на пари.

В края на октомври Върховният касационен съд анулира дефинитивно възбраните, наложени по искане на антикорупционната комисия на Сотир Цацаров върху недвижими парцели, благосъстоятелност на " Виктория груп корпорейшън " ЕАД на съпрузите. Става дума за част от обезпечителните ограничения за общо 379 444 968 лева, наложени по искане на КПКОНПИ на Арабаджиеви и свързани с тях 9 други сдружения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР