Подреждането на подобна класация със сигурност води до много спорове

...
Подреждането на подобна класация със сигурност води до много спорове
Коментари Харесай

10-те най-велики поп певици на всички времена

Подреждането на сходна ранглиста сигурно води до доста разногласия и въпросителни и безспорно би трябвало да се вземе поради от кого е направена. В сегашния случай съставители на подредбата са редакторите на английския в. „ Telegraph “, което напълно ясно демонстрира, че в по-голяма степен тези най-велики поп певици на всички времена се отнасят до Обединеното Кралство. Подобна ранглиста сигурно щеше да наподобява по различен метод в Съединени американски щати, даже и в България.

Първото място, напълно предстоящо, заема Мадона. Според специалисти на изданието тя има забележителен принос за развиването освен на музикалната промишленост, само че и на поп културата като цяло. Мадона е модернизатор и модернист, чието творчество обгръща цяла гама от женски архетипи: деви, блудници, дами, майки, вещици, диви, светици, грешници. Може и да не е най-хубавата вокалистка и композитор, само че това, което тази певица направи в музиката, не е направил никой различен, твърди изданието, разяснявайки избора си.

На второ място е сложена американката Тина Търнър, чието творчеството е способствало за появяването на такива звезди като Бионсе и Риана. Тина Търнър ни изпълва сходно на естествените сили, допира душата, събаря всички загради по пътя си. Тази жена трансформира рока и соул музиката във любимци на нашето време. На трета позиция е британката Кейт Буш, чиито комплицирани и тайнствени текстове, евентуално, са най-съвършените, съчинявани в миналото, настояват от в. „ Telegraph “.

На крачка от челната десетка, само че въпреки всичко измежду най-хубавите са и Джанис Джоплин, Лейди Гага, Дъсти Спрингфийлд и Уитни Хюстън. Ето и първите 10 измежду най-великите поп певици на всички времена съгласно в. „ Telegraph “.

1. Мадона

2. Тина Търнър

3. Кейт Буш

4. Деби Хари

5. Момичетата от ABBA

6. Арета Франклин

7. Ейми Уайнхаус

8. Бионсе

9. Адел

10. Пати Смит

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР