Подразделение на специални части в Черниговска област в Северна Украйна

...
Подразделение на специални части в Черниговска област в Северна Украйна
Коментари Харесай

ТРОФЕИ: Руски специални части плениха модернизирани от НАТО украински танкове край Чернигов

Подразделение на специфични елементи в Черниговска област в Северна Украйна плени група осъвременени танкове, вражеските екипажи се отдръпнаха без опозиция, демонстрира видео, оповестено от съветското министерство на защитата.

Видеото демонстрира група от четири украински танка Т-64БВ. По-специално, боеприпасите са показани вътре в танка, в това число тези, заредени в автомата на товарача. Бойните машини нямат забележими повреди, отбелязва " Труд ".

Според съветското министерство на защитата, за разлика от главните бойни машини, тези украински танкове са оборудвани с нощни термовизионни мерници и устройства за наблюдаване, както и с информационно и навигационно съоръжение от НАТО.
свързани новини29685на 21.03.20226417на 17.03.2022
На разследващата група е предоставена да извърши разузнаване на сектор от терена на автомагистрала Чернигов-Гомел. По време на разузнаването беше разкрито местоположението на две единици танкове Т-64БВ. Екипажът на танковете не е оказал опозиция - те са се отдръпнали.

“Това съоръжение е доставено на пункт за краткотрайно разполагане “, сподели боецът от групата на специфичните елементи.

Войникът добави, че транспортните средства са изцяло въоръжени и подготвени за приложимост. По думите му елементи на въоръжени сили са се укрепили на автомагистралата в стратегически значимото направление Чернигов-Гомел, което е дало опция за гладко превозване на товари и военна техника.
свързани новини20426на 28.02.2022
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР