Подпокривното пространство на 16-етажната сграда се оказа с една заключена

...
Подпокривното пространство на 16-етажната сграда се оказа с една заключена
Коментари Харесай

Започна претърсване на тавана в бл. 46 в бургаския жк „Славейков”. Кой подведе МВР и Бърза помощ?

Подпокривното пространство на 16-етажната постройка се оказа с една заключена врата и под защита от частна компания

Униформени служители на реда от Второ РУ-Бургас започнаха претършуване на таванските пространства в бл. 46 в бургаския жк „ Славейков ”. Действията на Министерство на вътрешните работи са подбудени от обезпокоителен сигнал на тел. 112, подаден час по-рано, съгласно който мъж с неустановена идентичност заплашва да скочи от покрива на 16-етажната постройка.

Както Флагман към този момент заяви, към мястото се насочиха патрулни коли на полицията и кола за спешна помощ на Бърза помощ. Според очевидци, са се чували крясъци на мъж, който крещи, че ще скочи всеки миг от над 50-метровата височина.

Заради тъмнината не можеше да се откри на каква възраст е той. Въпреки извънредно напрегнатата конюнктура поради идните локални избори и пренатовареността на органите на Министерство на вътрешните работи да обезпечи наблюдаване във всеки подозрителен регион, където би могло все още да се прави покупко-продажба на гласове, униформените реагираха стремително. Бърза помощ също.



Щурмувани бяха последният етаж и таванската част на блока, която обаче се оказа заключена и под контрола на частна компания. До идването на колата за спешна помощ и служителите на реда заплашителните крясъци са били прекратени.

Проверява се все още от кой таван са се чували крясъците.

Ако се окаже подправен сигнал за паника, ще се търси наказателна отговорност от източника, който пробва да отклони вниманието на Министерство на вътрешните работи и здравните органи от действителната им работа.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР