Подписка за освобождаване на Стефан Янев от поста министър на

...
Подписка за освобождаване на Стефан Янев от поста министър на
Коментари Харесай

Скандал! Какво поиска Мануела Малеева

Подписка за освобождение на Стефан Янев от поста министър на защитата върви в интернет. Автори на петицията са Мануела Малеева и юрист Калоян Янков, някогашен депутат от Демократична България.

Пред БНР Янков уточни претекстовете за самодейността - поради несъответстващата политика на воденото от неговото министерство.

" Това е опасност за България. Още от назначението му на поста той се опитваше да оневинява агресора. Той се инати да предложения у нас многонационални натовски формирования, с цел да покачат сигурността на страната ".

Над 1000 души са подписали петицията до този миг.

Във Facebook е отворена и група " Бойкот на всички съветски артикули и услуги ". Петър Манолов изясни, че групата е основана след началото на пълномащабната съветска експанзия в Украйна:

Пред bTV президентът Росен Плевнелиев също поддържа настояването на оставката на военния министър.

  " Подкрепям самодейността за оставката на Стефан Янев, не е правилно, че всичко тук е умерено ", уточни Плевнелиев и се обърна към премиера Кирил Петков:

" Отървете се от министър, който не способства за страната, започнете с това да купите съвременни радари, действайте в този момент и незабавно ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР