Подписът не е гаранция за сигурност! Той не може да

...
Подписът не е гаранция за сигурност! Той не може да
Коментари Харесай

Признаците, че сте на крачка от развод

Подписът не е гаранция за сигурност! Той не може да ви защищити от разлъка. За връзката си би трябвало да се грижите като за цвете – всеки ден отделяйте внимание и грижи, с цел да не увехне.

Ето и признаците, че бракът ви е в сериозна заплаха и евентуално сте на крачка от бракоразвод. Като съветът ни е най-добре въобще да не позволявате да се стига до там.

Единият от вас се „ отделя ”
Делите едно легло, едни сметки, само че единият като че ли си има собствен личен живот… Прекарва времето си на работа, с другари или пред компютъра. Дори вниманието към децата като че ли не е същото. Това нормално е симптом и за извънбрачна връзка. Но без значение от повода, би трябвало да сте наясно, че нещата с брака ви не отиват на добре.

Уважението към този момент не участва в връзките ви
Един от най-важните детайли на здравия брак е уважението. Когато то към този момент липсва, единият постоянно ще се усеща отритнат и потиснат. Разбира се, не става дума за дребни спречквания и по-остри думи, а за тотално занемаряване мнението на другия. Брачните консултанти са безапелационни, че при такива условия връзката е обречена. Трябва и двамата да положите доста старания, с цел да оправите нещата.

Вече не сте екип
Брачните сътрудници нормално са добър екип във възпитаването на децата, във вземането на значими решения, в домакинските отговорности даже. Ако този синхрон все по-често стартира да ви бяга, това е ослепителен сигнал за проблем.

Единият от съпрузите е сериен измамник
При състояние, че единият от вас не стопира да лъже и за дребни, и за съществени неща, връзките са на прага на неуспех. Лъжата постоянно оставя корена на недоверието и измяната.

Компромисите са едностранни
Само едната страна отстъпва и преглъща, с цел да има мир. Бъдете сигурни, че раздялата е единствено въпрос на време! Хармоничните връзки включват взаимни отстъпки и от двете страни.

Вече не си говорите
Освен да обсъждате битови неща като: „ Трябва да купиш мляко ”. Обикновено проблемите във всевъзможен тип взаимоотношения се вземат решение с диалог. От тази позиция, неналичието на връзка е доста неприятен знак за взаимното ви бъдеще.

Единият от вас няма предпочитание да опита да оправите нещата
Ако сте разбрали, че бракът ви е към края си, обикновено е да извършите последни опити да го спасите. Ако единият от вас изрично отхвърля да опита, значи за него всичко е завършило. От този стадий нормално няма връщане обратно. Най-добре ще е да го оставите да си тръгне и да разчитате с времето да премисли нещата./beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР