Подобието на Стиви Никс, бивш член на рок групата Fleetwood

...
Подобието на Стиви Никс, бивш член на рок групата Fleetwood
Коментари Харесай

Стиви Никс, иконата на Fleetwood Mac, вече има своя мини-аз Барби

Подобието на Стиви Никс, някогашен член на рок групата Fleetwood Mac, е увековечено в нова кукла Барби – и певицата и текстописецът е измислена.

75-годишната жена показа своята кукла Барби на почитатели на шоуто си в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк в неделя, наричайки я „ Стиви Барби “, демонстрира видео, оповестено в Instagram в понеделник от развлекателната компания Live Nation.

Компанията за играчки Mattel, която има марката Barbie, направи куклата налична за предварителна поръчка за $55 в понеделник, само че тя към този момент е разпродадена.

Куклата, която е част от музикалната серия Barbie на Mattel, има опушени очи и бретон и държи присъщата за Никс тамбура с панделка. Тя носи типичните за Никс ботуши на платформа и огърлица със златна луна и е облечена в развяваща се черна рокля, въодушевена от тази, която актьорът носеше на корицата на именития албум на нейната група от 1977 година „ Rumours “.

75-годишната жена показа своята кукла " Стиви Барби " на почитатели на шоуто си в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк в неделя. 75-годишната жена показа своята кукла " Стиви Барби " на почитатели на шоуто си в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк в неделя. Джейми Маккарти/Гети изображения

„ Искахме да пожелаем на Стиви Никс цветущ 75-ти рожден ден по допустимо най-хубавия метод. Така че създадохме кукла Барби, с цел да осезаем нейния емблематичен жанр “, сподели Mattel в изказване в понеделник. Рожденият ден на Ник беше през май.

„ Стиви Никс в действителност ни зае присъщата си черна рокля и ботуши, с цел да ги използваме като ориентир за куклата “, добави дизайнерът Бил Грийнинг.

Официалният акаунт на Barbie в Instagram показа изображения на новата кукла в обява в понеделник с надпис: „ Духовно театрално наличие. Омагьосващ жанр. С кариера, която докосна генерации фенове на музиката, @StevieNicks е най-новата легенда, която ще бъде маркирана като част от музикалната поредност Barbie, представяйки своята вдъхновяваща история и оглавяваща класациите кариера на актьори и аудитория от всички възрасти. #Barbie #YouCanBeAnything. “

 Куклата Барби на Никс носи някои от присъщите продукти на художничката, в това число нейното дайре, ботуши на платформа и златна лунна огърлица. class= Куклата Барби на Никс носи някои от присъщите продукти на художничката, в това число нейното дайре, ботуши на платформа и огърлица със златна луна. От Mattel

В обява в X (бивш Twitter) в понеделник Никс сподели, че нейната Стиви Барби, която тя назова „ толкоз красива, толкоз душевна и толкоз същинска “, е с нея от няколко месеца и добави, че куклата „ значи света “ за нея.

„ Когато Mattel пристигна при мен и ме попита дали бих желала да направя Барби в стила на корицата на „ Rumours “, бях доста изумена “, написа тя. „ Разбира се, че се запитах дали тя ще наподобява на мен? Щеше ли да има моя дух? Щеше ли да има сърцето ми… “

„ Когато я погледна, виждам себе си на 27 години ~ Всички мемоари от излизането на огромна сцена с това черно облекло и тези прелестни ботуши се завръщат ~ и тогава виждам себе си в този момент в нейно лице. През какво сме минали от 1975 година ~ борбите, които сме водили, уроците, които сме научили ~ дружно. Аз съм тя и тя е аз. Тя безусловно има сърцето ми “, добави тя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР