Подновено е издирването на втората черна кутия на разбилия се

...
Подновено е издирването на втората черна кутия на разбилия се
Коментари Харесай

Подновиха издирването на втората черна кутия на разбилия се в Китай самолет

Подновено е издирването на втората черна кутия на разрушилия се в понеделник Китай аероплан, а зоната на търсене е разширена, предава АП.

Служители и съпътстващи публицисти са пристигнали през днешния ден на контролно-пропускателен пункт покрай мястото на злополуката на самолета в територията на самостоятелен регион Гуанси-Чжуан в Южен Китай.

Още фотоси >>>

Вчера издирването на втората черна кутия, която би трябвало да даде механически данни за полета на самолета, бе прекратено поради мощен дъжд. Днес обаче претърсването е възобновено, а в акцията вземат участие над 200 китайски военни.
Още по темата
Намерената през вчерашния ден черна кутия на самолета е тази, която записва диалозите в пилотската кабина, заяви китайската работа за гражданска авиация, представена от ДПА.

" По устройството има вреди, само че като цяло то наподобява в редовност. Черната кутия ще бъде изпратена в Пекин за разбор ", споделиха проверяващи.
 Снимка: БТА/AP
В понеделник аероплан Боинг 737 на " Чайна ийстърн еърлайнс " със 132 души на борда се разруши в планинска околност в китайския самостоятелен регион Гуанси-Чжуан.

Не са открити оживели. Всички хора на борда на самолета са били китайски жители.

 Снимка: БТА/AP
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР