Подмладяващият ефект с грим на очите е съвсем реален. За

...
Подмладяващият ефект с грим на очите е съвсем реален. За
Коментари Харесай

Какви нюанси сенки ни правят да изглеждаме по млади и кои по възрастни

Подмладяващият резултат с грим на очите е напълно действителен. За да извършите това, би трябвало да изберете подобаващите сенки – които ще създадат тъй че да изглеждате по млади.. Също по този начин е належащо да се заобикалят нюанси и текстури, които, състарявот. За верния грим на очите, обвързван с възрастта – ще прочетете по нататък в публикацията.

Черен лист: сенки, които да оставите настрани

Следните ярки нюанси за грим на очите ще бъдат неприятен избор:

червени нюанси; черно и сиво; цветове на фуксия, розови нюанси; лилави и сини нюанси; светлозелени и жълти нюанси.

1. 

Въпреки обстоятелството, че това е известна палитра от цветове тези нюанси не биха отивали на по възрастни дами.

2. 

Съко по този начин е добре да изключите няколко нюанса от вашата палитра кото да вземем за пример лилаво този  нюан единствено изостря недоснатъците на вашите очи  акцентира кръвоносните съдове и прибавя отмалялост към външния ви тип.

3.

Блестящите сенки за очи са извънредно известни в последно време, само че добре е да се знае, че този вид сенки  принадлежи на по-младата  възрастова група. За възрастни дами блясъка освен наподобява стилистично само че прибавят следните проблеми:

акцентира всички неравномерни сектори от кожата към очите; визуално се концентрира върху бръчките и кръвоносните съдове; визуално прави гънката на клепача по-тежка.

4.

Бял лист: сенки, които скриват възрастта

За дами над 40 с всевъзможен цвят очи главната палитра  сенки е оптимална. Неутралните (бежови, прасковени) нюанси са най-хубавият избор в този случай. Що се отнася до текстурата, гримьорите предлагат да се изберат леки матови сенки с лек резултат на искра, както и кремообразни текстури.

5.

6.

Тайни на грима за стареене на очите

Не е задоволително единствено да се спрете на избрани цветове или текстури на сенките, значимо е също да поставите вярно акценти в самия грим на очите.

7.

8.

Плавни линии

Основното предписание на грима – задълбочено помрачаване на козметичен артикул – работи и тук. За да се реализиран плавни линии и преходи, е належащо продуктът да се носи добре през целия клепач.

За да извършите това, би трябвало да употребявате специфични четки, а не четките за апликатор, които се доставят с истинския комплект сенки за очи.

9.

Стрелки със сенки

Това е чудесна опция на графичните стрелки за очна линия. Линията направена благодарение на тъмни сенки (например кафяви) също наподобяват изразителни, само че в това време те не прибавят възраст.

10.

Shimmer като акцент

Техниката, на която са ни научили гримьорите на холивудските звезди, се назовава „ наблягане “: вътрешната част на окото е подчертана със сенки от светли нюанси с капка блещукащи. Сияйният акцент във вътрешния ъгъл на окото реалокира акцента от надвисналия клепач.

11.

Сенки в неутрална палитра

Има още един трик, който ще помогне да се маскира проблематичната област. На движещия се клепач би трябвало да нанесете и засенчите добре сенките на неутрална палитра. Нанесете мрачен колорит върху самата дипла.

12.

Зоната под  веждите

Акцентът върху зоната под веждата също оказва помощ да се скрият обвързваните с възрастта промени. Нанесете леки перлени сенки върху зоната под веждата.

13.

Грим на долния клепач

Трябва да бъдете доста деликатни с грима на долния клепач. В идеалния случай е най-добре да го оставите без сенки или моливи.

14.

Тези елементарни трикове ще ви оказват помощ с грим срещу стареене да поставите вярно акценти и да скриете всички несъвършенства

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР