Подкрепяме действията на МВР, има много неотговорени въпроси, това заяви

...
Подкрепяме действията на МВР, има много неотговорени въпроси, това заяви
Коментари Харесай

Христо Иванов: Подкрепяме действията на МВР, има много неотговорени въпроси

Подкрепяме дейностите на Министерство на вътрешните работи, има доста неотговорени въпроси ", това съобщи в Народното събрание съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. Той добави, че всички осъществявани дейности би трябвало да бъдат подчинени на закона. По думите му при ръководството на ГЕРБ институционалната обстановка е била такава, че не е било допустимо да се търси отговорност на Борисов.

" В публичното пространство с години се натрупат въпроси, изказвания, евентуални доказателствени средства, които не бяха разследвани съответно. Важно е всичко да се случва по закон, с цел да затворим страницата без реваншизъм. Сравнете това, което Гешев направи с Иванчева и това през вчерашния ден. Нямаше най-малко забележим опит медиите да бъдат в процесуално-следствените дейности. Действията би трябвало да бъдат подчинени на закона. Презумпцията за невиновност остава в действие ", сподели Иванов.

Иванов не счита, че случилото се е опасност за стабилността на ръководещата коалиция, защото то е било необходимо поради " ужасно доста въпроси " към Бойко Борисов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР