Подкрепям казаното от Румен Радев да се бръкне по-дълбоко за

...
Подкрепям казаното от Румен Радев да се бръкне по-дълбоко за
Коментари Харесай

Плевнелиев: Да бръкнем дълбоко в офшорните сметки

Подкрепям казаното от Румен Радев да се бръкне по-дълбоко за офшорните сметки, само че е добре той да огледа към себе си и своя екип, съобщи някогашният президент Росен Плевнелиев в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия.

„ Държавният глава непрекъснато приказва какъв брой корумпирана е България “, регистрира Плевнелиев. Той уточни, че е получавал стотици позвънявания от външни представители, които са го питали за какво да влагат в България откакто президента приказва какъв брой корумпирана е страната ни.

„ Корупцията е на всички места към нас. Тя е в държавния, тя е в частния бранш, само че когато става въпрос за президента и когато става въпрос за стадий на развиване, в който ние се нуждаем от стратегически вложения, най-малкото, когато се приказва за корупция, към този момент би трябвало да се дават съответни образци. Трябва да се споделя не затвор, а да се желае господство на правото, т.е. да се пожелае от страна на президента една работеща система. Тези тежки думи от негова страна ни подреждат в една друга лига “, добави Плевнелиев. Във връзка с думите на президента Румен Радев да се бръкне по-дълбоко и да се извадят офшорни сметки, Плевнелиев съобщи, че поддържа казаното от сегашния президент.

„ Точно по този начин би трябвало да се работи, да се бръкне надълбоко и да се извади истината. Държавният глава е добре да огледа към себе си, към личния си екип, в случай че щете към личната си политическа партия - точно Българска социалистическа партия, с чийто водач той непрекъснато и на всички места е дружно. Прокуратурата не преди дълго време извади доказателства точно за член на екипа на президента с офшорни сметки. Така че президентът, когато приказва, дано да бъде по-конкретен “, добави още Плевнелиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР