Подкрепям желанието на футболните фенове да изразят своето мнение за

...
Подкрепям желанието на футболните фенове да изразят своето мнение за
Коментари Харесай

Терзиев разреши протеста срещу БФС, моли феновете да не чупят

" Подкрепям желанието на футболните почитатели да изразят своето мнение за положението на българския футбол. Съгласувах провеждането на шествието и митинга на почитателите и се обръщам към всички да показват спокойно своите позиции. " Това написа кметът на София Васил Терзиев в своя фейсбук.

Той беседва през днешния ден с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи - основен комисар Любомир Коларов, за идната футболната среща сред тимовете на България и Унгария.

„ Като кмет на София и като човек, който обича футбола, бих желал в София да се организират футболни срещи, на стадионите да има аудитория и в това време да бъдат обезпечени сигурността и реда в нашия град. Протестите са знак, че в последните години футболът в България не се развива на нужното равнище и има потребност от смяна ", сподели кметът на столицата.

Столичната дирекция на вътрешните работи ще обезпечи постове за надзор и контролиране на придвижването в региона към Националния стадион " Васил Левски ". Столичният инспекторат, взаимно с уредника на футболната среща, ще извърши инспекция за положението на обекта и зоната към стадиона преди и след провеждането на спортното събитие.

Във връзка с провеждането на футболната намира се вкарва и смяна в организацията на придвижване към Националния стадион.
https://www.facebook.com/VassilTerzievZaSofia/posts/188459834316268?ref=embed_post
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР