Подкрепата за стартиращи фирми насърчава процеса на откриване на иновативни

...
Подкрепата за стартиращи фирми насърчава процеса на откриване на иновативни
Коментари Харесай

Нетера обявява програма за насърчаване на стартиращи фирми

„ Подкрепата за започващи компании предизвиква процеса на разкриване на новаторски решения на световните провокации ", споделя Невен Дилков, създател и изпълнителен шеф на компанията

Нетера започва стратегия Startup Accelerator за поощряване и поддръжка на започващи компании. В рамките на тази стратегия компанията дава услуги гратис или на доста по-ниски цени, които включват облачни сървъри, колокация, съгласуваност и киберсигурност.

Предложението на neterra.cloud е построено върху авангардна, високопроизводителна облачна платформа с последно потомство процесори Intel(R) Xeon(R) Platinum. То включва безграничен трафик на данни и мащабируеми решения за предпазване от корпоративен клас. В пакета е планувано и гратис архивиране, решения за възобновяване след злополучие и отбрана от DDoS офанзиви за първите 6 месеца.

Иновативните започващи компании могат да разчитат на поддръжката на Нетера и за колокация в четирите центрове за данни на компанията - София дейта център 1 (SDC 1), София дейта център 2 (SDC 2), SDC Столник и SDC Русе. В тях могат да се възползват от висококачествена съгласуваност и световен интернет продан посредством платформата NetIX.

През първите 6 месеца Нетера покрива разноските за предоставяните услуги, а започващите компании заплащат единствено разноските си за електрическа енергия. След този първичен интервал световният телеком продължава да дава колокация с отстъпка, като цените стартират от 12 евро за един сървър на месец.

Бенефициентите на програмата получават гратис и консултантски услуги от висококвалифицирани и опитни експерти в региона на мрежовата архитектура, рекомендации за хардуер и програмен продукт, конфигурации, най-хубави практики, управляеми и облачни услуги, сървъри за приложения, хостинг снабдители и други

Програмата за поддръжка на стартъпи е продължение на досегашната политика на Нетера да подава ръка на започващи компании, която компанията организира още от основаването си.
Преди близо 30 години Нетера оказва помощ на множеството тогавашни интернет снабдители да започват активността си и да се развият сполучливо.

Един от най-показателните образци от последните години е платформата за онлайн образование ucha.se. Дарин Маджаров, създател на ucha.se, среща Невен Дилков, създател на Нетера, в менторска стратегия за развиване и поддръжка на млади гении. Нетера подава ръка на начинаещия бизнесмен, като му дава услуги гратис през първите месеци.

Днес ucha.se работи в интернационален мащаб, има стотици хиляди клиенти измежду възпитаници, учители, родители и студенти. Бизнесът на платформата стабилно пораства, а мрежовите инженери и ИТ експертите на Нетера усилват ресурсите в сходство с потребностите на клиента.

Основателят и изпълнителен шеф на Нетера Невен Дилков споделя повече за мотивацията си да поддържа започващи компании:

„ Като оказваме помощ на започващи компании, ние ускоряваме процеса на разкриване на новаторски решения на световните провокации. Стартъпите генерират нови хрумвания, артикули и услуги, които могат да трансформират промишленостите и да подтикват икономическия напредък. Чрез поддръжката си за тях ние насърчаваме среда за основаване на революционни решения, които да способстват за развиването на международната стопанска система и обществото.

Друг значим претекст за нас е, че по този метод построяваме трайни партньорства. Когато фирмите порастват и реализират триумфи с наша помощ, те остават наши сътрудници, а дълготрайните ни връзки се основават на преданост и доверие ".

Свържете се с Нетера, с цел да кандидатствате за поддръжка по програмата на

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР