КП Продължаваме Промяната - Демократична България ( ПП-ДБ) и БСП

...
КП Продължаваме Промяната - Демократична България ( ПП-ДБ) и БСП
Коментари Харесай

ПП-ДБ, ГЕРБ, БСП и ЛЕВИЦАТА регистрират листите си за Пловдив

КП " Продължаваме Промяната - Демократична България " ( ПП-ДБ) и „ Българска социалистическа партия за България “ ще записват през днешния ден листите си за 16 МИР -Пловдив град, за Парламентарните избори на 9 юни.

Очаква се отпред на пловдивската листа на ПП-ДБ да бъда Асен Василев, а издателят, държавник и народен представител Манол Пейков да е на четвърто място. Второто място най-вероятно ще е за представителя на ДСБ – пловдивчанинът Йордан Иванов, народен представител от обединението.

Областният координатор Георги Мараджиев дружно с лидера на листата Цвета Караянчева ще записват в РИК листата с претенденти за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-МИР Пловдив област.

Дарик към този момент ви заяви, че лидер на листата на социалистите за Пловдив е досегашният депутат Иван Петков, който събра близо 71% поддръжка от локалната конструкция на левицата.

След него в листата се подреждат Катя Стоилова, Анастас Ангелов, Теодор Христов, Филип Бакалски, Стефан Георгиев, Пламен Назаров, Йовка Златева, Румен Мотреников, Наум Китанов и Николай Маринов.

За регистрацията на листата на социалистите в Пловдив ще пристигна и лидерът на партията за европейските избори и зам.-председател на 49-ото Народно заседание Кристиан Вигенин.

„ ЛЕВИЦАТА! “ също ще записва листата си в РИК-Пловдив за народни представители за 16-и МИР – Пловдив (град). Начело е Валери Жаблянов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР