Подкрепата на ДПС е абсолютно необходима, за да може да

...
Подкрепата на ДПС е абсолютно необходима, за да може да
Коментари Харесай

Денков за обезобразеното момиче: Този садизъм трябва да бъде санкциониран, а законите - прецизирани

" Подкрепата на Движение за права и свободи е безусловно нужна, с цел да може да се осъществят конституционните промени, а те са значими. Трябваше да бъдат въвлечени в диалозите. Разговорът с Движение за права и свободи беше неминуем. Те влязоха градивно в него за в този момент. Успяха да имат своето позитивно влияние. Движение за права и свободи имат своето място там “, сподели пред bTV министър председателят Николай Денков.

" Мигрантите са основни за Шенген и Австрия, който ни блокира. Еврото изисква фискална, финансова непоклатимост. Планът за възобновяване е ориентиран към икономическият преход. Но всички дружно, в случай че се осъществят би придвижило българската стопанска система, бизнес и живота на хората напред. Около 500 ограничения имаме в програмата на държавното управление за 18 месеца “, съобщи Денков.

" Това е бюджетът на рестартирането на страната. С този постоянен бюджет всичко беше подредено. Имаме повишени обществени заплащания, имаме повишени политики с финансова поддръжка. Имаме средства за финансови разноски “, добави той.

" Хърватия от 1 януари вкара еврото. Преди към месец излезе едно изследване, което сподели, че 2/3 от хърватите са удовлетворени от това, че е въведено еврото и поддържат тази мярка. Тези, които са минали през процеса знаят, че той е потребен – спестявате средства при превалутиране, по-ниски са лихвите, по-лесно е да се прави бизнес, когато се работи с интернационалните сътрудници. Има доста изгоди от въвеждането на еврото “, изясни министър председателят.

" Хората се тормозят, тъй като не са сигурни дали ще има кой да ги отбрани против далавера, злоупотреби. Именно за това е значим опитът на Хърватия. Има няколко относително елементарни правила. Шест месеца преди този момент да се разгласят цените и в двете валути, да има приложение, което да превалутира “, акцентира Денков.

Той разяснява и казусът в Стара Загора с обезобразеното 18-годишно момиче.

" Всеки от нас би трябвало да си даде сметка за това каква е ролята му. Това е непоносимо закононарушение. За страдание това не е първото и се тормозя, че няма да е последното. От една страна са политиците и всеки от нас би трябвало да знае, че насилието, речта на омразата би трябвало да изчезнат от полемиката сред нас. Този садизъм би трябвало незабавно да бъде глобен. Законите би трябвало да бъдат прецизирани “, сподели Денков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР