Подкрепа за Мустафа Емин и критики към прибързаната позиция на

...
Подкрепа за Мустафа Емин и критики към прибързаната позиция на
Коментари Харесай

Клуб Девети декември - 9XII: Подкрепа за Мустафа Емин и критики към прибързаната позиция на Да, България

Подкрепа за Мустафа Емин и рецензии към " прибързаната позиция на " Да, България " оповестиха от Клуб " Девети декември - 9XII ", вътрешна съпротива в политическата групировка.

" Клуб " Девети декември - 9XII " изрично се разграничава от преждевременно оповестената позиция на Политическа партия " Движение Да, България ” по отношение на непотвърдените обвинявания против члена на Националния съвет на партията и координатор на Клуб “Девети Декември ” - Мустафа Емин ", пишат оттова.

В декларацията се допуска " преднамерена акция, целяща злепоставяне на личността и работата на Мустафа Емин " като се акцентира и експресното излизане на информация за случилото се в съветски медии, което " ясно насочва към умишлена и целенасочена провокация не просто към консултант на министър Тодор Тагарев, само че и към водената от него политика ".

" Внезапното и бързо разпространяване на провокативна информация към събитието, пренебрегването на главното предписание за опазване на лекарска загадка, извеждането в общественото пространство на вътрешна връзка и неразбираемата позиция на “Пирогов ”, ни навеждат на мисълта за преднамерена акция, целяща злепоставяне на личността и работата на Мустафа Емин.

Допълнително подозрение поражда и излизането на “новината ” в съветските медии, което ясно насочва към умишлена и целенасочена провокация не просто към консултант на министър Тодор Тагарев, само че и към водената от него политика ", се споделя в нея.

Ето и цялата позиция: 

Клуб " Девети декември - 9XII " изрично се разграничава от преждевременно оповестената позиция на Политическа партия " Движение Да, България ” по отношение на непотвърдените обвинявания против члена на Националния съвет на партията и координатор на Клуб “Девети Декември ” - Мустафа Емин.

Обръщаме внимание на това, че политиката е поле на опълчване, а постоянно и на съзнателно злепоставяне. В общественото пространство се носят всевъзможни клюки, които целят да дискредитират един или различен политически индивид, а нерядко и водачи на партии и общности. Преди да бъдат признати като обстоятелства, е належащо да бъдат прегледани с внимание и сериозен взор, и независимо да бъдат тествани.

Безрезервното обществено кредитиране на такива клюки демонстрира извънредно ниско равнище на професионализъм и доверие, и издава предумишленост против личността на Мустафа Емин. Извинението, поднесено от Ивайло Мирчев, лице, което няма отношение към проблема, и без да е открита абсолютно виновност, е израз на впечатляваща политическа непросветеност, а на втори проект и опит за заличаване на обществения облик на един заслужен човек.

Ние имаме вяра, че с цел да бъде взето вярното решение, би трябвало да бъдат чути и двете страни, а при неоспорими причини за корист със служебно състояние и недопустимо държание, да бъдат сезирани способените институции и вътрешнопартийни органи.

Внезапното и бързо разпространяване на провокативна информация към събитието, пренебрегването на главното предписание за опазване на лекарска загадка, извеждането в общественото пространство на вътрешна връзка и неразбираемата позиция на “Пирогов ”, ни навеждат на мисълта за преднамерена акция, целяща злепоставяне на личността и работата на Мустафа Емин. Допълнително подозрение поражда и излизането на “новината ” в съветските медии, което ясно насочва към умишлена и целенасочена провокация не просто към консултант на министър Тодор Тагарев, само че и към водената от него политика.

Особено притеснително е, че управлението на Политическа партия " Да България " позволи да бъде употребявано и попада под въздействието на външни злонамерени фактори против собствен член и доста заслужен човек като Мустафа Емин.

Призоваваме неотложно да бъде изказано обществено опрощение към Мустафа Емин, а Ивайло Мирчев като член на управлението на Политическа партия “Да, България ” да поеме своята персонална отговорност за преждевременно, съзнателно злепоставяне и уронване престижа на член на партията, на върховен държавен чиновник, и на държавното управление като цяло.



Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР