Подкрепа от депутата Цветан Енчев получи инж. Десислава Теодора -

...
Подкрепа от депутата Цветан Енчев получи инж. Десислава Теодора -
Коментари Харесай

Депутатът Цветан Енчев подкрепи инж. Десислава Тодорова на предизборна среща с жителите на Борован /снимки/

Подкрепа от депутата Цветан Енчев получи инж. Десислава Теодора - претендент за кмет на община Борован на предизборна среща с жителите селото.
Пред тях Тодорова показа своята кандидатура за четвърти мандат за кмет на община Борован. Десислава Тодорова изработен къс разбор на достиженията и резултатите си  като кмет управлявал община Борован в продължение на дванадесет години. Припомнени за провокациите и компликациите стояли пред нея при започване на първият и мандат, както и през трите и мандата на ръководство.
Освен своята кандидатурата тя показа и претендентите и за кметове на кметства, персони, с които тя желае да работи в идващият си мандат.
Представена беше и листата й и за общински съветници, състояща са от представители на всички села от община Борован, хора със разнообразни специалности и умения, хора от всички пластове на обществото.   
Цветан Енчев, също прикани  жителите на Борован да поддържат Десислава Тодорова, защото за него това е верният човек за кмет на Общината. За него тя се е потвърдила като отличен властник осигурила и вложила над 42 милиона лв. в Борован. Нейните достижения са забележими и на разположение, достижения с цената на доста труд, старания и работа, както от нейна страна, по този начин и от страна на екипа и администрацията с която тя работила през годините.
За да се продължи започнатото, с цел да не стопира развиването и просперитета на общината на 29 октомври всички да излязат и да гласоподават с №6 8 в интегралната бюлетина за Десислава Тодорова кмет на община Борован, за кметове на кметства и за листата й за общински съветници. 
За положителното въодушевление на всички присъстващи се погрижи самоинициативен състав към НЧ „ Цани Иванов 1907 “ Борован, Ансамбъл „ Мездра “ и Цветан Иванов Близнашки, фолклорен реализатор, финалист от Пирин „ Фолк “2022 година

Гласувайте на 29 октомври с №: 
  68 в бюлетината за кмет на общината
  68 в бюлетината кмет на кметство
  68 бюлетина за листа за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР