Подхранване с мляко и йод Антисептичният йод, съчетан с ферментирали

...
Подхранване с мляко и йод Антисептичният йод, съчетан с ферментирали
Коментари Харесай

Само една съставка ви е нужна за богата реколта

Подхранване с мляко и йод

Антисептичният йод, комбиниран с ферментирали млечни артикули, се бори добре с всевъзможни неприятности в градината. Лактозата основава най-тънкия филм върху листата на краставиците, тъй че патогените на практика нямат късмет за навлизане.
 Ако поливате доматите по този метод, реколтата ще е ШОКИРАЩО богата! Ако поливате доматите по този метод, реколтата ще е ШОКИРАЩО богата!
Ако вярно поливате доматите, това е залог за рекордно висок рандеман. Малцина обаче го одобряват на съществено и следват прецизно препоръките...

Такова поддържане е потребно за растения, които порастват в бедна почва, която на практика не съдържа микроелементи. Такова напръскване не вреди на растението и е отлична отбрана против доста болести.

Приготвяне на разтвор на йод с мляко

За напръскване би трябвало да вземете йод, безусловно тридесет капки. Разредете ги в един литър мляко. За най-хубав резултат можете да добавите няколко грама сапун за пране, авансово настърган на ситно ренде.

Такова поливане може да се прави през целия напредък на реколтата на шпации от седем до 10 дни. Първото отнасяне може да се извърши от три до четири дни след засаждането. В този случай поливането с вода би трябвало да се прави най-малко за един ден.
 Разклащайте леко доматите и реколтата ще е двойно по-богата Разклащайте леко доматите и реколтата ще е двойно по-богата
Не постоянно картината в градината наподобява по този начин, както по-рано сме си я представяли. Има неща, които не зависят от нас. Дори най-опитните...

Единственият минус на този способ за обработка на краставици е, че той може да не се оправи с към този момент настъпила културна болест. Ако да вземем за пример брашнестата мана е нападнала краставици, коства си да употребявате по-агресивни средства. Затова е толкоз значимо да се прави профилактика на болестта, без да се чака появяването му.

Много е значимо да се опитате да спасите реколтата с това безвредно средство. За да го извършите, би трябвало да вземете 10 до дванадесет капки йод за девет до 10 литра мляко. Това лекарство може да помогне и за лекуване на плесен.

Безусловен плюс, с изключение на екологичността и лекотата на потребление на такава примес, е, че след нея можете да ядете плодовете и даже да не ги миете, без да се страхувате от потреблението на нездравословни субстанции. Реколтата ще узрее доста по-рано от потреблението на тази тор, без нездравословни и скъпи химикали и пестициди.

Правилното поливане, подхранването и вярното наторяване несъмнено ще повлияят на добива. Лактозата в млякото ще помогне да се предотврати размножаването на вредители и също по този начин ще подхрани растенията. Следователно евтиният, само че доста ефикасен инструмент,  ще бъде отличен асистент при попречване на нежеланите последствия от заболяването, както и при събирането на добра, богата и здрава годишна продукция.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР