Подгответе се за любов, защото лятото на 2023 година ще

...
Подгответе се за любов, защото лятото на 2023 година ще
Коментари Харесай

Време за любов! Животът на тези зодии ще се промени завинати това лято

Подгответе се за обич, тъй като лятото на 2023 година ще е заредено със мощна любовна сила. Причината за това е навлизането на Венера в знака на щастието и насладата – Лъв, през месец юни. Интересното е, че до 20-и юни планетата на любовта и възприятията ще се придвижва напред, по-късно обаче ще стартира да навлиза в интервал на сянка, а от 22 юли тя ще стартира противоположния си ход, или с други думи ще е ретроградна до 4-и септември.

Периодите на ретроградна Венера се повтарят един път на година и половина, само че постоянно са от значително значение за всеки човек, защото Венера е вътрешна планета и тя ръководи нашите усеща и потребности. Освен това тя дава отговор за полезностите, парите и самодостатъчността на човек. По този метод, посредством връзките, любовта и нашите сродни души, ние опознаваме и самите себе си.

Може би сте чували израза, че методът, по който обичаме себе си демонстрира и по какъв начин другите хора ни обичат. През лятото на 2023 година доста от нас ще станат очевидци на тъкмо такива нагледни образци. Затова обръщайте особено внимание на отношението на другите хора към вас. Всичко това ще разкрие доста за вас самите и какъв брой се цените в реалност. Всъщност, последният път, когато Венера беше ретроградна в знака на Лъва беше преди 8 година – от 25 юли до 6 септември 2015 година. Спомнете си какво се случи във вашия живот тъкмо през този интервал и може би в този момент още веднъж тази съответна област от живота ви ще бъде наранена.

Ако визираме съответно любовните връзки, през лятото на 2023 година, всички нови връзки ще бъдат подложени на изпитание/проверка. Възможно е да ви се случат и някои промени, напасвания с колегата, както и разкъсване дефинитивно с предишното. Тези от вас, които са във връзка от по-продължителен интервал, също ще бъдат изправени пред тествания от планетите. Връзките или ще преодолеят рецесията и ще станат по-здрави, или ще бъдат прекратени напълно. В нашата изложба ще ви покажем зодиите, чийто живот може да се промени фрапантно през този интервал.

Това са ръководените от Венера Телец и Везни, както и Лъв, в чието съзвездие ще влезе Венера през летните месеци. Овните също ще се повлияят, защото планетата ще е в техния дом на любовта, а при Водолеите тя ще е в техния дом на брака и фамилията.

ОВЕН

Венера ще бъде във вашия дом на насладата и щастието, също по този начин и на романтиката. Вие ще можете да преразгледате тези аспекти от живота ви, които ще ви оказват помощ да си възвърнете удоволствието. За вас се обрисува също по този начин да започнете много буйна любовна връзка, която ще ви помогне и да научите доста за самите себе си. Например, този човек може освен да ви помогне да заобичате себе си повече и да увеличи самочувствието ви, само че и да ви накара да преосмислите цялостното си отношение към възприятията.

ТЕЛЕЦ

Венера ще премине през вашия дом на фамилията, което значи, че ще преразгледате връзките си с обичаните хора. Може би ще се опитате да намерите общ език с вашия съпруг/ брачна половинка или ще би трябвало да изградите още веднъж основата на вашите общи полезности като сътрудници. Периодът след 20 юни ще бъде подобаващ да обърнете внимание на тематиката, обвързвана със съжителството ви: кой с кого живее, кой в чий апартамент ще се реалокира или кой какъв брой пари ще влага в възстановяване на дома.

ЛЪВ

Венера ще бъде във вашия знак през цялото лято, трансформирайки ви безусловно в магнит за противоположния пол! Ето за какво през този сезон ще можете да повишите уместно самочувствието си и да забележите по какъв начин другите правят оценка вашата половост и прелест. Венера може да ви донесе опция съществено да преосмислите възприятията си, както с дълготрайния ви сътрудник, по този начин и с новите запознанства. Ще имате опция за преоценка на това по какъв начин по принцип се държите с мъжете. Спокойно можем да кажем, че през лятото на 2023 година ще усвоите изкуството да бъдете обгрижвана жена, която също по този начин желае да прави и дарове.

ВЕЗНИ

Венера ще бъде във вашия дом, обвързван с обмисляне на бъдещето, упоритостите и фантазиите. Вие ще се върнете като че ли обратно в предишното и ще анализирате до каква степен вашите фантазии и желания до сегашния миг са се сбъднали. Има огромна възможност някогашният ви сътрудник да се върне в живота ви или да преразгледате връзките с приятелите ви. Не е изключено точно с някого от приятелския ви кръг да пламне мощна пристрастеност и да започнете връзка с него.

ВОДОЛЕЙ

Венера ще бъде във вашия дом на връзките с брачния ви сътрудник, което значи, че вашият сватбен контракт, в случай че имате подобен, и връзките ви с колегата като цяло могат да бъдат преразгледани. Първо, допустимо е да поискате да измененията нещо в връзките между тях, като метода, по който половинката ви се грижи и отнася с вас. Може също по този начин да почувствате, че сътрудникът ви е по-зает със себе си, в сравнение с с вас. Второ, в връзките ви ще се появи потребност от смяна в връзката. Възможно е да поискате във връзката ви да има повече романтика, пътувания и срещи. Няма да скрием обаче, че през лятото не е изключено да сте сложени пред прелъщение. Може да изпитате предпочитание да се върнете при някогашния ви сътрудник или противоположното, някой от някогашните ви сътрудници ще подсети за себе си като се свърже с вас. В най-лошия случай можете да решите да сложите завършек на актуалната си връзка. В най-хубавия случай, откакто преминете през рецесията в брака, ще видите усъвършенстване освен във връзката ви, само че и в себе си.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР