Подготовката за интервю за работа е важно нещо, защото в

...
Подготовката за интервю за работа е важно нещо, защото в
Коментари Харесай

Най-краткото интервю за работа! Какво толкова направи този човек, че да го изгонят след 5 мин.?

Подготовката за изявление за работа е значимо нещо, тъй като в множеството случаи залогът е висок. Затова доста от нас изследват работодателя, приготвят някои сюжети в съзнанието си и деликатно сортират по какъв начин ще се явят на изявлението заработа.

Е, извънредно значимо е и по какъв начин ще се държи претендентът с хората на рецепцията преди самото изявление. В това сигурно се е убедил човек, за който се споделя в детайли в Reddit. Всъщност изявлението завършило преди да стартира и тъкмо 5 минути, откакто претендентът влезнал в постройката.

Виж още: Пътешественик във времето разгласява топ конфиденциален запис от 2023 година! Идват страшни дни

" Той се държа надменно с дамата на рецепцията. Тя го поздрави, а той даже не я погледна. Тя се опита да завърже диалог с него, а той я пренебрегва. Това, което претендентът не осъзна, е, че рецепционистката в действителност беше интервюиращата го за работа ", споделя потребителят в Reddit.

Виж още: Мъж стопира цигарите с клетка! Направи си от мед, заключи си главата и остана без ключове 

След това въпросната рецепционистка под прикритие привикала претендента за работа в зала за срещи и му обяснила, че в екипа всеки е значим, скъп и заслужен за почитание. Именно поради отношението си към рецепциониста, интервюиращата декларирала, че претендентът не е подобаващ и завършила изявлението. Поуката: бъдете благи и положителни с всеки.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР