Подготовката за фестивала One dance week, който започва на 21-ви

...
Подготовката за фестивала One dance week, който започва на 21-ви
Коментари Харесай

Билетите за някои представления в One dance week вече привършват

Подготовката за фестивала One dance week, който стартира на 21-ви септември в Пловдив върви интензивно. Това сподели за предаването " Преди всички " по " Хоризонт "   Илияна Илиева от уредниците, която дефинира програмата като " грандиозна "
" 11-ото издание започва с една международна предпремиера на Омар Раджех - едно от най-горещите имена от арабската танцова сцена. Неговата компания гастролира по едни от най-големите фестивали на международно равнище. Той показва доста забавни и културологични и антропологични вероятности към разнообразни тематики от арабския свят. Спектакълът, който ще гледаме тук се споделя " Минаре " и неговата тематика са градовете на огромните минарета - какво се е случило с тях и какво се случва сега с тях ". Официалната премиера в Рим е седмица след представлението в София. Към представлението у нас има межуднароден интерес.

Почти са продадени билетите за спектакъла на Димитрис Папайоану " Великият умирител ", който ще се появи два пъти в програмата на фестивала - на 28-ми и 29-ти септември 

Доста хора не престават да следват фестивала след преместването му и по тази причина спектаклите са основно през уикендите, тъй че повече хора да мога да ги посетят, изясни Илиева. 

" Искам да кажа че има един страховит фестивален PASS, който дава достъп до всички спектакли. Той е таман за тези наши дългогодишни почитатели. Цената му е в действителност допустима, не мога да кажа даже друга дума.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР