Подготовката на бомбоубежищата в руската столица Москва и призивът от

...
Подготовката на бомбоубежищата в руската столица Москва и призивът от
Коментари Харесай

Путин вдига залозите – в Москва подготвят бомбоубежищата

Подготовката на бомбоубежищата в съветската столица Москва и апелът от страна държавите-съюзници на Москва към техните жители да изоставен Русия са ход на кремълската агитация, ориентиран към американската публика. Така Путин подвига залозите в подтекста на нуклеарния си шантаж против Запада, съобщи съветският опозиционен политик Иля Пономарьов.

" Ако това е известие към американците, че се готвим за замяна на нуклеарни удари, тогава това стартира да придобива смисъл. Това е агитационен трик за повдигане на залозите. Видяхме внезапно повишаване на тревогата измежду руснаците. Част от нея е обвързвана със опасността от готовност, само че по-голямата част е обвързвана със заканите за нуклеарна война. Затова го прави Путин. “ – разяснява Пономарьов.

Според него Кремъл е изискал от съдружниците си да призоват своите жители да изоставен Русия.

" Изглежда, че Москва е поискала управляващите в тези страни да кажат това на жителите си. За да насаждат боязън по света: ето, виждате ли, съдружниците им нещо знаят, нещо ще се случи. Сигурен съм, че самодейността идва от Москва. Не става дума за удържане на въздействието върху тях. С тези хора има естествен контакт, може механически да им се съобщи известието. Но аудиторията на това известие е същата, както освен това за бомбоубежищата. Това не са руснаците и не са жителите на тези (съюзническите – б.р.) страни, аудиторията е Вашингтон. " – отбелязва политикът.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР