Подгорица. На 21 май Черна гора отбелязва 15-тата годишнина от

...
Подгорица. На 21 май Черна гора отбелязва 15-тата годишнина от
Коментари Харесай

Vijesti : Черна гора отбелязва 15-тата годишнина от възстановяването на независимостта й

Подгорица. На 21 май Черна гора отбелязва 15-тата годишнина от възобновяване на незасимимостта й, напомня локалното издание Vijesti .

Във връзка с празника министър-председателят Здравко Кривокапич акцентира, че независимостта на Черна гора е трябвало да докара до по-голямо единение и интеграция на жителите, естетика, ясна визия, разцвет и използване на законите без селективност.

На церемонията във връзка годишнината участваха представители на държавното управление, министри, както и изпълняващият длъжността висш държавен прокурор Ивица Станкович, представители на опозиционните и етническите партии. На приема пристигнаха и задгранични дипломати, представители на ислямската общественост в Черна гора и на Католическата черква.

„ Днес сътворяваме страна, ориентирана към всички жители.Надяваме се, че ще създадем условия, които ще дадат опция за положително бъдещето на всички жители на Черна гора. Ето за какво държавното управление се ангажира с опълчване на незаконните систем “, сподели Кривокапич в речта си. Той добави, че младежите са бъдещето на страната и прикани ръководещите да работят за гражданска, демократична и екологична страна.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР