Подаръците за Коледа са извор на приятни трепети и безкрайни

...
Подаръците за Коледа са извор на приятни трепети и безкрайни
Коментари Харесай

Няколко нискобюджетни идеи за коледен подарък

Подаръците за Коледа са извор на приятни трепети и безкрайни страдания по измислянето им. Даже средствата не са толкоз решаващи, едвам уцелиш на точния човек - точния подарък. Всичко към този момент е харизано, всичко е изтъркано, не желаеме да се повтаряш и да си " като другите ". Не и тази Коледа!

Бурканът като опаковка побира концепция за пътешественика

Букранът е чудесна опаковка - хем пази подаръка, хем може да се употребява неколкократно и даже за напълно прозаични цели, като зимнината, да вземем за пример. В него можем да сложим всичко, да го затворим компактно, като част от чара на опаковката е, че е изцяло транспарантна.

Тук предлагам да вдъхновиш непосредствен за пътешестване, като съм подредила в буркан:

Паспорт за печати " 100-те национални обекта на България ", който се вижда през стъклото,

а вътре има комплектче за пътешестване с най-необходимото - душ гел, паста за зъби, шампоан и почистващо средство за лице.



Някои подреждат в буркан сухите смеси за мъфини или домашно гледана царевица за пуканки. Идеята е симпатична поради непосредствеността на един елементарен буркан.

Бурканът като място за предпазване ще подари ентусиазъм

Харесват ли ти нашите? Чудесно! Предлагаме ти да си ги свалиш от тук в 4 листа:

и да ползваш елементарния буркан да ги прибереш и подбереш за обичан човек. На един от листите има свободно за надписване каренце, на което да сложиш персоналното си обръщение. Връзваме с панделка или с кръгче от по-дебела сламка и готово:





Бурканът самичък по себе си е отличен свещник

С малко декорация и чаена свещичка имаш несравним, непостижим и безспорен подарък. Дребни мъниста, лентички, цветенца, брокатчета, пайетки. Всичко може и даже не е нужно толкоз да имаш револвер със силикон - положителната игла и конец правят работа.



Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР