Под влияние на любовта дори най-коравосърдечният мъж проявява романтичната си

...
Под влияние на любовта дори най-коравосърдечният мъж проявява романтичната си
Коментари Харесай

Това са романтичните неща, които мъжете искат от жените

Под въздействие на любовта даже най-коравосърдечният мъж демонстрира сантименталната си страна. Романтиката е друго разбиране за всеки. За някои тя надвишава надалеч лигавите показа за вечери на свещи и влюбени погледи. Романтиката може да значи доста повече. Тя се крие в дребните жестове, в думите, в шерването на любовта всеки ден. Не единствено дамите обичат романтиката. Мъжете също имат потребност от нея. Кои са сантименталните жестове, които мъжете чакат от дамите?

Да му вършиме изненади
Всеки мъж се радва на проявеното внимание от страна на нежната си половинка. Малките изненади демонстрират, че мислите за него, че го слушате деликатно и знаете по какъв начин да го зарадвате. Това е романтика, която надвишава захаросания смисъл, в който сме привикнали да я възприемаме. Това е романтика, която чисто и просто демонстрира обич.

Покажете му, че мислите за него
Можете да го извършите по толкоз доста способи. Изпратете му известие. Пуснете му имейл. Пуснете обичаната му ария. Пригответе му закуска или го събудете с чаша кафе. Не е нужно да запазвате маса в безценен ресторант, с цел да покажете любовта си. Малките жестове значат доста повече.

Докосвайте го
Физическото допиране в всекидневието, което не допуска наложително интимна непосредственост, е жест, с който показвате любовта си и напомняте на обичания си, че е мечтан. Достатъчно е просто да го докосвате всякога, когато минавате около него у дома, до момента в който готвите дружно в кухнята, до момента в който седите на дивана и гледате филм.

Да го глезите
Всеки мъж обича да бъде гален. Съвсем дребни жестове са задоволителни, с цел да покажете любовта си и да го накарате да се почувства специфичен. Както той ви подарява цветя без мотив, с цел да ви накара да се чувствате обичана, по този начин можете да го глезите с обичаните му лакомства, да му подарите обичана джаджа, която доста е желал, или пък да запазите уикенд за двама, където да прекарате време дружно.

Оставете телефона си и общувайте
Всеки мъж обича да бъде изслушван, да получава вниманието на обичаната си. Когато говорите с него, даже да не е нещо значимо, оставете телефона си. Отдайте му вниманието си. Това значи доста.

Подарявайте му обятия и целувки
Част от романтиката са прегръдките и целувките, нежното глезене на косата, потреблението на думички, които вие сте си измислили. Това е част от израстването на любовта и вниманието към другия. Мъжете чакат това от обичаните си.

Правете му похвали
Кой не обича да бъде харесван и да знае, че половинката му го гледа с удивление. Комплиментите са най-хубавият метод да го поглезите. Когато смятате, че заслужава хвалба, дайте му я.

Оставете го да се грижи за вас
В мъжката природа е надълбоко закодиран инстинктът за запазване на обичаната жена и фамилията. Не отнемайте това право на мъжа си. Не го лишавайте от това наслаждение да се усеща потребен, значим за вас, човек, на който можете да разчитате. Позволявайте му да ви закриля. Това е най-големият сантиментален жест, който той чака от вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР