Под ръководството на Районната прокуратура във Видин се провежда разследване

...
Под ръководството на Районната прокуратура във Видин се провежда разследване
Коментари Харесай

Разследват груб побой над 4-месечно бебе във Видин

Под управлението на Районната прокуратура във Видин се организира следствие за оставяне на бебе без контрол и наставнически грижи и за причиняване на телесна щета на детето . По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по член 182, алинея 1 и по чл.131, алинея 1, т. 4, вр. член 129, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

От болнично заведение във Видин е постъпил сигнал за признато дете с фрактура на черепа и хематом . Незабавно е осъществен оглед на място и са конфискувани движимости, свързани с закононарушението. Към момента е открито, че на 10 май 2023 година в частен дом в града е била нанесена междинна телесна щета на 4-месечното момченце с букви Д.В. Увреждането е предизвикало краткотрайна заплаха за живота на детето. То е превозено за оказване на здравна помощ в столична болница , оповестиха от държавното обвиняване.

Проверяват се всички обстоятелства и условия по случая.

Наблюдаващият прокурор е дал подробни инструкции на проверяващите. Предстоят разпити на очевидци, в това число и на деца в " синя стая ". Ще бъде назначена и съдебномедицинска експертиза. Очаква се отчет от отдел " Закрила на детето " при Детска педагогическа стая във Видин.
 Полицията проверява гибелта на малко дете в София
Полицията проверява гибелта на малко дете в София

Бебето е било откарано в болница, където е починало
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР